Władek Nadopta w nowej knajpie Lacha w Solinie?
A co do zagadki Nr 13 to jest gdzieś na drodze ze Spisówki do Łopienki?
Wersja do druku
Władek Nadopta w nowej knajpie Lacha w Solinie?
A co do zagadki Nr 13 to jest gdzieś na drodze ze Spisówki do Łopienki?
Łopienka-ta dziurka jest cudna !Cytat:
Zamieszczone przez Browar
To i ja dorzucę coś od siebie. Nie będzie łatwo, ale jak nie poradzicie sobie, to będę podpowiadał.
No to może jakieś skałki.
Skałki Pana Naive to chiba fragment kamieniołomu na Łomach pod Otrytem naprzeciw Krywego
A moja zagadka nr 115 to tak zwane miejsce Podkamionka nad Zwierzyniem, prowadzi tam żółty szlak dojsciowy ale tak mało uczęszczany, że chyba moim poprzednikiem był gość z białą i żółta farbą :) Warto tam wpaśc po drodze w te wyższe Bieszczady... Są tam dwa wygodne dojścia od Zwierzynia i od Glinnego...Jakby ktoś posiadał katapultę dużego kalbru to moznaby powiedzieć że to miejsce jest o rzut kamieniem od Kamienia Leskiego 8)
A moja zagadka Nr 10 ta z beczką. Co nikt nie wie? Na pewno tam byliscie 8) To nie wysokie Bieszczady..ani nawet nie te niższe...ale za to calutkie je widać z tego miejsca :D
Bezmiechowa? Tak do końca to nie jestem pewien czy to jeszcze Bieszczady, ale jak nawet nie to całkiem blisko :-DCytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
Pozdrawiam
Bartek
Ano Bezmiechowa...Bieszczady nie Bieszczady...granice pal licho :lol: Cudny stamtąd widok..naprawde..w Bieszczadach nie ma lepszego. A w tych beczka to i spać można 8)
Nie to nie tam. Jest to przy pewnej drodze.Cytat:
Zamieszczone przez Jabol
a ja skałki pana naive sytuuję przy drodze berehy nasiczne