Odp: Ile razy w tym roku byliście już w górach?
Derty,a Ty mi się nie pelętaj koło chaty :) Bo psa mi straszysz :) No i chcąc nie chcąc dołaczyć mi trzeba do bandy Krakusów.Może by który Pan zwołał jakowyś mityng na rynku naszym pokiereszowanym? A z mojego okna widać kopiec Kościuszki.Tadeusza zresztą :)Ps. WYbiera się ktoś w piątek w Bieszczad?
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Wysłouchów
Wprawdzie nie jestem z Krakowa , ale bywam u syna w Twojej okolicy - mieszka chyba wyżej niż Ty ale okna ma nie w tę strone co trzeba / Beskidzka, 8 pietro/. Natomiast stąd gdzie mieszkam przy dobrej pogodzie z górnych pięter / niestety ja mieszkam za nisko/ widać po linię Jawor - Ustrzyki Dolne.
kraków - mój studencki świat. bedę mieszkał także z widokiem na kopiec. właściwie preawie pod samym kopcem :-)
a w ustrzykach to z moich okien widac wszystko co w ustrzyakch :-) Lawortę, Mały Król, Gromadzyń, Kiń i Orlik a jak se podejdę 10 minut pod górkę to widzę i Solinę i Bieszczady Wysokoie - jak na dłoni tylko pogoda nieco lepsza musi być żeby było zadawalająco :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
natasha
Derty,a Ty mi się nie pelętaj koło chaty :) Bo psa mi straszysz :) No i chcąc nie chcąc dołaczyć mi trzeba do bandy Krakusów.Może by który Pan zwołał jakowyś mityng na rynku naszym pokiereszowanym? A z mojego okna widać kopiec Kościuszki.Tadeusza zresztą :)Ps. WYbiera się ktoś w piątek w Bieszczad?
Ależ skądże, od soboty w górzech byłem:D To nie ja straszyłem Twego piesa tylko Browar - spójrz na jego avatar ;P
A co do spotkanka w Kraku, to zapowiadam, że chętnie wezmę udział np w jakimś wspolnym wypadziku np na Halę Krupową lub gdzieś bliżej Krakowa. W Bieszczady jadę chyba dopiero na czartgranie :D
Ostatniej niedzieli na Rynku jakieś stada wrotkarzy jeździły w kółko...dziwni jacyś. A w górach było tak super:D Wolę więc góry i ciszę i resztki letnich klimatów:D
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
To nie ja straszyłem Twego piesa tylko Browar - spójrz na jego avatar ;P
O gustach się nie ponoć nie rozmawia:wink:
Ja też wolałabym być w górach niż w okupionym wrotkarzami i chodziarzami Krakowie,a jednak nie dane mi było wybierać :-(
Za to od piątku-Bieszczady,otwórzcie swe ramiona!! :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
A co do spotkanka w Kraku, to zapowiadam, że chętnie wezmę udział np w jakimś wspolnym wypadziku np na Halę Krupową lub gdzieś bliżej Krakowa.
To miejsce już jest... 7 - 8 października proponuję
Cytat:
Zamieszczone przez
misiekjakub
To miejsce już jest... 7 - 8 października proponuję
OK...zapisuję w kalendarku wstępnie...:D
Cytat:
Zamieszczone przez
natasha
MY JEDZIEMY :)))) :lol: :grin: :-D. Zabieram małżonke i jeszcze 2 do 5 osób. Wieczorkami lokujemy się w Starym Siole. :mrgreen: