Odp: KIMB 2007 - III tura
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
Wcześniej wpadnę na pierogi tam, gdzie są najlepsze.
Będą w maju, czy trzeba wcześniej się zapowiedzieć?
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
Piotr zapowiada przemówienia i ważne osobistości , nic nie mówi o częsci
" artystycznej "
Bo od tego są organizatorzy a kiedy organizatorzy zrobią konkretny program, to ja tego nie wiem. IMHO jest to impreza dla ludzi, którzy lubią ten rejon sam w sobie i chętnie tam pojadą/pójdą bez względu na okoliczności. Natomiast ci, którzy spodziewają się że zastaną tam nie wiadomo jakie mecyje - na pewno będą rozczarowani i rzeczywiście będzie to strata czasu. Ja np. będę, bo lubię a tzw. "chaszczowanie" grupowe mnie nie interesuje. Dlatego na pewno każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie - info o tej imprezie to jedynie alternatywa, jedna z wielu a nie próba namawiania do czegokolwiek.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotr
IMHO jest to impreza dla ludzi, którzy lubią ten rejon sam w sobie i chętnie tam pojadą/pójdą bez względu na okoliczności
Rejon sam w sobie i owszem lubię bardzo i też będę, bo będę , tyle że niekoniecznie w tym terminie .
Nie wiadomo jakich mecyji się nie spodziewałam i nie spodziewałam .
Uczestnictwo w apelach mnie nie interesuje ( tego aż nadto było w szkole )
Tak wiec Piotrze dyskutować proforma nie ma sensu , poczekajmy na
program . Niech każdy robi to co lubi , albo niech nie robi nic - indywidualna sprawa .
Bardzo Serdecznie Cię Piotrze pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotr
Będą w maju, czy trzeba wcześniej się zapowiedzieć?
Przyjadę przed południem i poproszę o pierogi na obiad, proście a będzie wam dane.. lub nie, niewiem. W zeszłym roku dostałem ... pyszności.
Pozdrawiam łakomczuchów
Długi
PS
Bunc tyz bedzie, trochę dalej ...
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
.....
Bunc tyz bedzie, trochę dalej ...
Dyć tylko trosecke dali na wschód od Dusatyna .. przez ctery brody.
Ostatnio jak kupowałem u Bacy te wspaniałości , to nie miał mi wydać ze stówki i mówi ...." a dobra zapłacis kiedyś..... " a ja mu mówię ....że ja nie lubię mieć takich długów 20 zł ,jak mieć to 200 000 zł i stałem pół godz. przed "szałasem" na drodze zatrzymując co jechało ,żeby rozmienić pieniądze i zapłacić za te wspaniałości --ale warto było.
ps. tylko Barnaba miał "sensacje" ;-) po zjedzeniu , ale jak się zjada kilogram za "jednym posiedzeniem ":lol: , to ja się nie dziwię.....pozdrawiam Cię Barnaba
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
(...)poproszę o pierogi na obiad,
(...)Bunc tyz bedzie, trochę dalej ...
No a co będziemy jedli wieczorem? Czy każdy załatwia to we własnym zakresie? Czy może zrobimy wspólną kolację, w czasie której będzie można popróbować różnych wspaniałości?
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
No a co będziemy jedli wieczorem? Czy każdy załatwia to we własnym zakresie? Czy może zrobimy wspólną kolację, w czasie której będzie można popróbować różnych wspaniałości?
Andrzeju ja tu czegoś nie rozumiem . Wieczorem miały być prosiaki czy też inne barany , miało to być w Ustrzykach .
Jak mam zrozumieć Twoje pytanie ?
Tak mi jakoś zaczeło po głowie chodzić ............. nie powiem co bo jeszcze wykrakam .
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
Andrzeju ja tu czegoś nie rozumiem . Wieczorem miały być prosiaki czy też inne barany , miało to być w Ustrzykach .
No właśnie o to mi chodzi, o wieczór KIMBowy. Temat jakoś ostygł, więc go odgrzewam.
Uf , nie wykrakałam .
Do kolacji mamy jeszcze sporo czasu , Pod Caryńską żarła nie brak, osobiście nie widzę problemu . W osteczności jeśli zrobione ustalenia nie dojdą do skutku zawsze możemy upiec kiełbaski na ognisku .
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
jeśli zrobione ustalenia nie dojdą do skutku zawsze możemy upiec kiełbaski na ognisku
Iza, jakie ustalenie masz na myśli? Osobiście nie widziałem żadnej konkretnej propozycji w tej sprawie.