-
Odp: Barnabowa zagadka
a z tym słowem to taka historia jest związana. 6 lat temu zaszedłem utyrany jak klacz po rodeo do Wetliny, tam miałem zajść do schroniska ".....". Facet w schronisku powiedział mi ile sobie liczy za nocleg (PTTK ma glebę duuużo drożej), i oprowadził mnie : tu prysznic, tam imaginator, a na górze śpisz. No i nie wytrzymałem- polazłem obadać co to imaginator.
Swoją drogą na ścianie był regulamin godny powielenia. Jednym z punktów był zakaz głośnego szczytowania.... później dowiedziałem się że tak na prawdę to liczy się tylko zeby nie obudzić gospodarza.
Tak, mam jeszcze parę wspomnień z tamtego miejsca, ale to przy ogniu opowiem
-
1 załącznik(ów)
przeszukując albumy foto, zrobiłem zdjęcie zdjęcia. I nie pytam gdzie- bo wiadomo że w domu :) Ale to pierwsze zdjęcie gdzie było zrobione?
-
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Barnaba
gdzie było zrobione?
Wysoki Dział, między P.Żebrak a Chryszczatą. Tak to wygląda zimą.
-
-
1 załącznik(ów)
zagadka nr 9 nierozwiązana, ale podaję kolejną
Zgaduj Zgadula nr 10
Gdzie są drzwi których zamek jest na zdjęciu?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Barnaba
jest podobne, ale e e :)
Sam Ci to zdjęcie pstrykałem. Pamiętam nawet gdzie :razz: Dokładnie tam, gdzie napisał Bmiller. Chyba nas z krzaczorów podglądał. A może ten krzyż przeniosłes ostatnio w inne miejsce? To co innego ;):lol:
-
Też mi się tak zdaje, bo obydwa zdjątka przedstawiają ten sam krzyż i miejsce... no chyba że w zagadzce chodzi o to, że jest to krzyż w ręce Barnaby...
-
po wymianie pw z Bertrandem wydało się. Zdjęcie u mnie było źle opisane a rację mają Bmiller i Marcin.