Odp: Wybór miejsca VII KIMB 2008. Głosowanie do dn. 31.01.2008 r., godz. 20:00
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Andrzeju, nadchodzą najbardziej emocjonujące chwile tego głosowania.
No właśnie. Osobiście wolałbym, aby wybór został już dokonany. Nie bardzo rozumiem dlaczego niektórzy czekają z głosowaniem do ostatniej chwili.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Andrzeju, nadchodzą najbardziej emocjonujące chwile tego głosowania.
Zauważ, kto jeszcze nie głosował: elita Naszego Forum z regionu bieszczadzkiego. Cóż to dla Nich przyjechać na KIMB ? Mają tam bliżej niż ... np. Ty. I przyjadą, a wcześniej zagłosują. W ostatniej chwili.
Kogo mam na myśli ? Wiele osób. Z Jego Ekscelencją Adminem i Lady Asiczką na czele.
PS
Sz.P. Adminów i Moderatorów proszę, aby w ostatnich dniach i godzinach pilnowali prawidłowości procedury głosowania, tak aby nikt nie posłużył się jakąś informatyczną "Wunderwaffe".
piszesz niemądrze. burza w szklance. "elita nie głosowała" a kto głosował? takie ukastawianie Użytkowników to nietakt.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
No właśnie. Osobiście wolałbym, aby wybór został już dokonany. Nie bardzo rozumiem dlaczego niektórzy czekają z głosowaniem do ostatniej chwili.
tak postanowili. mogą w ogóle nie głosować ;D
Cytat:
Zamieszczone przez
TQT
piszesz niemądrze. burza w szklance. "elita nie głosowała" a kto głosował? takie ukastawianie Użytkowników to nietakt.
Ja tego tak nie odebrałem. Przecież Stały Bywalec pisze o "elicie" żartobliwie.
Ciekaw jestem, czy ktoś jeszcze poczuł się dotknięty jego "nietaktem".
Ja osobiście nie uważam że SB popełnił gafę pisząc o elicie z regionu bieszczadzkiego (Asiczka is cool). Ty się również możesz zaliczyć do elity..np z Wielkopolski. A ja jestem elyta z północy Podkarpacia
no może, sorry w tym punkcie o elicie, jeśli tak to interpretować SB:oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
TQT
no może, sorry w tym punkcie o elicie, jeśli tak to interpretować SB:oops:
Nie ma sprawy, przeprosiny przyjęte.
Używając wyrażeń "Jego Ekscelencja" i "Lady" wydawało mi się, że dostatecznie artykułuję poczucie humoru. Zapomniałem widać postawić jeszcze takiego znaczka: :-P
ps. SB, odmień swój nick przez przypadki... mianownik już znam, a miałem problem przy wołaczu ;)
Więc, proszę mój głos wpisać na UG i nie dlatego że tylko mnie się tam podoba,ale moja córa też tam chce być a wisan i okolice Bystrego to znając życie odwiedzimy z Irasem dzień póżniej by dojść do siebie.
więc Zajazd i na to głosuję również Gośka