Odp: Obowiązek zgłaszania wyjazdu w Bieszczady
Skoro obowiązek to melduję posłusznie, że jutro bieszczadzki komitet powitalny tzn Madzia, Żona Marcina i Marcin oraz ja zabieramy w celach integracyjnych Bertranda na Dwernik Kamień. Liczymy na spotkanie z dwiema grupami idącymi w tym kierunku.
Znak rozpoznawczy ... I tu problem. Brak.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Skoro obowiązek to melduję posłusznie, że jutro bieszczadzki komitet powitalny tzn Madzia, Żona Marcina i Marcin oraz ja zabieramy w celach integracyjnych Bertranda na Dwernik Kamień. Liczymy na spotkanie z dwiema grupami idącymi w tym kierunku.
Znak rozpoznawczy ... I tu problem. Brak.
Przecież się Wszyscy znamy..ja zazwyczaj idę na końcu grupy.
Bardzo miło będzie Was spotkać :smile: , a w mojej grupie będzie jeszcze dwie osoby, które były na Łopienniku w kwietniu.Cieszę się już na to spotkanie.
ps. "herbatka ciepła %" w termosie będzie czekać..., czyli z "wmurowania tablicy"w sumie będzie nas 7 osób jak się spotkamy, 1/2 Wspaniałej Ekipy.
Czas reaktywować Ekipę. Tyle jeszcze gór do zdobycia. Madzia, gdy usłyszała kto będzie od razu zapytała się o Pindę. Szkoda tylko, że wielkiej suni nie będzie już więcej z nami. Może jeszcze uda nam się spotkać z Irkiem. Rozmawiałam z nim. Mam cichą nadzieję, że uda się Mu z nami zbaczyć po zejściu z gór. Wirtualnie zaprosze Anyczkę. Nudzi się tam na nizinach.
Jadę w piątek (17 X) ok. 16.30-17 z Rzeszowa do UG, mam 3 wolne miejsca.
Uroczyście zgłaszam że już jestem spakowany i o 4.00 startuję do U.G.
Jadę z Opola dlatego tak wcześnie.
Może się załapię na kolorki :?:
W boxie ustaliliśmy trasę niedzielną 26 pażdziernika.
Okolice Balnicy i Udavy.
Szykuje się świetna wyprawa. 3 Pyry już potwierdziło przyjazd. Być może będzie też jeden Hanys.
Wybieram się 31.10 zamierzam przebywać w Bieszczadach do 05.11. W planach poza wędrówkami pieszymi objazd samochodem terenów trudno dostępnych.Zapraszam będę w ośrodku Wisan ( Bystre koło Baligrodu)
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Dziś pojawilo się światełko w tunelu, że od 10 do 15 listopada wpadnę na kilka dni do ORW Bystre. Muszę przejść to czego nie udało mi się w lipcu, chcę sobie spacerkiem przejść z Bystrego do Smolnika przez Żebraka i Mików, wejść na Łopiennik i coś jeszcze w jakiś dzień zaliczę. Odwiedzę oficjalną "Forumową knajpkę", no i spędzę Święto Narodowe w Bieszczadach, może tak wypadnie że... flagę zatknę w Ten Dzień na Łopienniku :) Dawno na nim nie byłem, czas Go odwiedzić a i honorny to szczyt na Ten Dzień. Oby tytlko światełko w tunelu się powiększało i nie zgasło ;)
... i światełko jest coraz większe :) Nawet wszystko zostało zaklepane i oby nic nie przeszkodziło. Zmiana tylko z dniem powrotu, chyba muszę wracać 14 bm.
No to może się napatoczymy na siebie, bo będziem o rzut kamieniem...a i na piwsko jakoweś do tego całego ORW wpadam;)
Jeśli wpadnę na jakiegoś gościa w kolorach maskujących rzucę coś o jakimś placu Pigal, czy cóś;)
Ja jadę jutro z rańca, trza w kominie nagrzać, posprzątać nieco, tak więc najwyżej po bliskiej okolicy się powałęsam, w poniedziałek olewam balast, co to ze mną jedzie i lezę gdzieś sam, a gdzie to jeszcze nie wiem. Będę myślał przy kawie porannej.;)
Pozdrawiam:)