Wstępnie potwierdzam dwie osoby.
Wersja do druku
Wstępnie potwierdzam dwie osoby.
Potwierdzam dwie osoby. Być może będą kolejne dwie, do wtorku potwierdzę.
Ponieważ grono uczestników się wykruszyło, mam taką propozycję: na razie do spotkania są chętne 4 osoby. Mam nadzieję, że jeszcze znajdą się chętni do spotkania i wypicia piwa. Od ostatniego spotkania nagrzeszyliśmy dużo nawet w Bieszczadzie, więc spotykamy się o godzinie 18:00 na Starym Rynku pod Pręgierzem. W zależności od tego, ilu nas w końcu będzie znajdziemy sobie miejsce.
Pozdrawiam
Ale miejsce!!! Chyba faktycznie nagrzeszyliśmy zacnie skoro oczyszcznie zaczniemy od pręgierza.
Powodzenia Poznaniacy !!:-)
Właśnie wróciłem z wieczornego spotkania Klubu Rzeszowskiego, na które umawialiśmy się przez godzinę bez użycia forum (raz dwa i są chętni)
Życzę Wam , aby równie szybko i gładko poszło.
Powodzenia w obradach.
Pod Pręgierzem spotkały się cztery osoby. Poszliśmy do Brovarii, bo tam dobre piwo warzą. Towarzystwo przednie, piwo dobre, tylko hałas... Nastepnym razem zmieniamy miejsce chyba.
Bo hałas wzrastał wraz z ilością przybywających gości. Ale faktycznie należy pomysleć o innym miejscu trochę bardziej kameralnym. Ale myślę, że do następnego spotkania coś wymyślimy. No i może inni pyrlandczycy będą się chcieli spotkać. Chyba Robercie się nie pogniewasz jak ogłoszę, że następne spotkanie jest w planie po koncercie "w górach jest wszystko co kocham". Ci co nie byli niech żałują bo wieczór spędziliśmy mile a i wspominać był co.
Piwo muszę postawić coby ratować pyrlandzki honor:-D:-D:-D I to trzeba będzie postawić podwójne:!: