Odp: Terka-Tworylne-Krywe-Zatwarnica
Ja cię... Gdybym szedł tam sam czułbym się trochę dziwnie (czyli po prostu peniał bym). Od razu przypomina mi się scena z filmu "Pan Wołodyjowski" jak wilki dopadły konia. Odważne z Was kobiety...
Muszę przyznać, że zdjęcia piękne i cholernie Wam zazdroszczę tej wycieczki.
PS. Jeśli ktoś chętny zapraszam na wycieczkę w przeciwnym kierunku do Zatwarnicy 30.IV - na pewno rano.
Cześć, choć jeden nam zazdrości:) a my do dzisaj żyjemy tamtymi dniami !( w drugi dzień wzięłyśmy sobie bieszczadzkiego wilka, żeby bylo rażniej:) a 30 kwietnia dopiero przed południem przybywamy i jak rzadko kiedy udało nam sie namówić ludzi na wypad, chociaż nie ma co mówic: hop
Witam,
to mój pierwszy post na forum. Planuję killkudniową wycieczkę z plecakami w październiku, a pierwszym etapem bedzie przejsce z Terki do Zatwarnicy. Byłem tam już kilkakrotne, ale pewien jestem, zwłaszcza po przeczytaniu tej relacji, że wiele jeszcze można tam zobaczyć. Jakie punkty programu na tej trasie określilibyście jako "żelazne". Z góry dzięki za porady.
Pozdrawiam,
w Tworylem nowa piwniczka się ujawniła 3 tygodnie temu jak kosili łąkę ciężkim sprzetem to się pod ciągnikiem zawaliła - jest w świetnym stanie, od ruin ok. 400 metrów w górę...