Odp: Praca w Bieszczadach
Pozwolisz ze odpowiem cytujac swojego posta sprzed kilku stron tego watku :)
Cytat:
Zamieszczone przez
skafeu
24-letni student Międzynarodowego Zarządzania Turystyką i Rekreacją na University of Stirling (Szkocja), będący na urlopie dziekańskim podejmie pracę w bieszczadach.
Posiadam doświadczenie w pracy w usługach ( hotelarstwo, catering, sprzedaż i inne), języki: angielski (native speaker), niemiecki (intermediate), francuski (komunikatywny) oraz galicyjski (początkujący).
Gotówość do podjęcia pracy: od zaraz. Preferowane zatrudnienie: recepcjonista, pracownik gospodarczy schroniska, obsługa klienta.
Dziękuję za uwagę :)
do powyzszego doszly jeszcze w miedzyczasie uzyskane uprawnienia pilota wycieczek/rezydenta biur turystycznych.
zmienila sie natomiast gotowosc podjecia pracy, poniewaz przebywam w szkocji do grudnia a nastepnie od lutego do maja. sprawdzam po prostu czy bylby ktos zainteresowany przyjeciem mnie, powiedzmy od przyszlego czerwca. Wiem, ze to troche wczesnie wyskakiwac z taka oferta, ale coz, moze ktos bedzie zainteresowany pracownikiem na sezon ( a moze i dluzej?)
a ja się zastanawiam czy jest w Bieszczadach szansa na pracę dla osoby z wykształceniem pedagogicznym ?
Nikt się nie odzywa?może jeszcze za wcześnie zadałem pytanie...
chociaż już się robi ciepło...
Śnieg znika szybko i niebawem czas odnowień... na wiosnę zawsze brakuje chętnych do siekieromotyki.
Witam,mam nadzieję że zniknie szybko bo już w mieście jest nie do wytrzymania...
Może ktoś z szanownych forumowiczów,niedługo się wybiera w Bieszczady celem podjęcia pracy,można by połączyć siły...
Witam Elvis
a co potrafisz robic ? ogarniasz prace na traku, znasz sie na drewnie, budownictwie, bo w Biesach cieci i chlopow robotnych to nie brakuje. Potrzebni sa fachowcy. Pozdrawiam
Witam Haru112,
dotychczas pracowałem w budownictwie, murowanie itp.Czy Szanowny kolega ma jakąś propozycję?
Pozdrawiam serdecznie
Witam Haru112,
wysłałem do ciebie na priva wiadomość ,doszła?
pzdr