Odp: Dokończenie VIII KIMB w Sękowcu 19 i 26 września
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
hahahaha a to też z z teraz???bomba normalnie;-))))
Nie, to było już trzy lata temu. Szliśmy wtedy do Chatki pod Obnogą. Trasa została źle wybrana. Wyruszyliśmy przez pokrzywy prosto w górę zaraz koło mostu. Trasa na początku była zbyt stroma i po poślizgnięciu się znalazłem się w takiej sytuacji. Nie było mi wcale do śmiechu.
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
hahaha dobra dobra to jest kupka Piskala, Twoja ta na lewo z coca-colą :mrgreen:
Ależ skąd. To kupka Andrzeja. Moja nie zmieściła się w kadrze. Nie ma takiego zoomu.
Eee, lipa. A wychodzenie z lipy. Ja przynajmniej nie szorowałem tyłkiem po ziemi ;) Częściowo zdradzasz moją relację, ale nic to, może to przyspoży mi więcej czytelników.
Piskal jako Kłobuk Bieszczadzki - bomba! :-P:-P
Dzień dobry. Widzę, że również na tym forum można odnaleźć link (#47) do filmu z barbarzyńskiej wyprawy samochodami w okolice Krywego i Tworylnego. Ktoś tu napisał o forsowaniu z lubością przeszkód wodnych, o zacnej wycieczce. Rozumiem, że dopiero zgłoszenia i komentarze użytkowników Youtube zmusiły autorów do refleksji i usunięciu filmu z portalu. Nie rozumiem jednak ludzi, którzy z lubością wpieprzają się autem do rzeki na terenie rezerwatu, a jak by tego było mało zamieszczają jeszcze relację z tego rodzaju „wycieczki”. Byłem kiedyś świadkiem sytuacji, gdy myto auto w rzece i myślałem, że z większą głupotą się w życiu nie spotkam. Jak widać można posunąć się dalej. Faktu, że w prezentowanych miejscach obowiązuje zakaz ruchu nie skomentuję.
Paweł
Sam piszesz, że film został usunięty, po co więc drążysz ten temat. W dodatku specjalnie po to sie zalogowałeś. Nie ma na tym forum ciekawszych dla ciebie wątków?
Cytat:
Zamieszczone przez
piskal
Eee, lipa. A wychodzenie z lipy. Ja przynajmniej nie szorowałem tyłkiem po ziemi ;) Częściowo zdradzasz moją relację, ale nic to, może to przyspoży mi więcej czytelników.
bardzo sprawne wejścia i wyjścia :-P
lubię oglądać te Wasze filmiki z kimbów Jeszcze nie byłam na żadnym ale trzeba to nadrobić