Odp: FotimB --- co to takiego jesT ?
Zaczynam się obawiać że nie o tej imprezie pisze co miała na myśli Basia Z. Mi chodziło o zbliżające się spotkanie Miłośników Beskidu Niskiego w Zawadce Rymanowskiej 19-21.11.2010. Jeśli kogoś wprowadziłem w błąd to przepraszam i już chowam się do jamki :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Dlugi
Zaczynam się obawiać że nie o tej imprezie pisze co miała na myśli Basia Z. Mi chodziło o zbliżające się spotkanie Miłośników Beskidu Niskiego w Zawadce Rymanowskiej 19-21.11.2010. Jeśli kogoś wprowadziłem w błąd to przepraszam i już chowam się do jamki :-)
A ja miałam na myśli spotkanie tydzień później - Miłośników Karpat Wschodnich, tu na forum też jest ich sporo. I daty się pokrywają.
Zresztą w terminie 20-21.11 też mam inne spotkanie - w Tatrach.
B.
Wyłamując się od panującej w tym sezonie mody na Zawadkę
wystawę zaszyfrowaną jako FotimB postanowiliśmy wystartować uroczystym wernisażem w ostatni łikend listopadowy w schronisku Pod Rawkami.
Można tam dotrzeć np poruszając się skokami od punktu A do B ....i dalej C, a na koniec D
i tego dotyczy ten wątek.
2 załącznik(ów)
Tak jak wspomniałem wernisaż będzie trwał 4 dni.
Dzień pierwszy - czyli przygotowania do gry wstępnej - chętni spotykają się przy niedźwiedziu - czyli w punkcie A
Załącznik 21082
.
Spotykamy się o godzinie 8.53 i ustalamy jak dotrzeć do punktu B
Patrząc na okoliczności, pogodę i kondycję wybieramy trasę i sposób przemieszczania (tu ukłon w stronę Kolegi_Ciepłego_Dwa_Posty_na_Forum aby wziął narty)
Załącznik 21083
.
Będziemy chcieli dotrzeć tam na wieczór i spotkać się z tymi którzy dotrą do tego punktu innymi sposobami, co by zakończyć 25 dzień listopada (zapraszamy szczególnie serdecznie wszystkie Kaśki)
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
To czas na siedzenie przy kominku, a nie szwędanie się po Bieszczadach,
o czym jest przekonany Ostatni Mohikanin
Szanowny don Enrico, uściślę...
...czas na szwędanie się po Bieszczadach jest zawsze dobry. Jak napisałem będę w Bieszczadach w połowie listopada. Ze względu na odległość dwa wyjazdy w miesiącu to dla mnie zbyt wiele.
Na "zobaczenie Was" pozostaje wyczekać do KIMBu, którego termin na szczęście został wybrany wyjątkowo wcześnie ;-)
Pozdrawiam
1 załącznik(ów)
Punkt C wyznaczony został w tym obiekcie
Załącznik 21104
.
Kto trafnie go zidentyfikuje i dotrze tam w piątkowy wieczór 26 dnia listopada ten będzie mógł się cieszyć długą radością spotkania.
Mohikanin napisał :
Cytat:
..czas na szwędanie się po Bieszczadach jest zawsze dobry
....eee :evil:
nie wierzę.
Heniu punkt C to konkretnie która noc?piątkowa czy sobotnia?bo może coś wymyśliłam...
sobotnia noc to w punkcie D
katarzynować bym się pokatarzynowała ;), ale ten punkt B to jakoś bliżej mógłbyś określić ??? :-) ... czy to ścisłe tajne przez poufne, zapieczętowana, zakopane i nie zaglądać przed Nowym Rokiem :P...