Hej! Zwracam się do KIMBowych Kierowców Dobrej Woli
Jakie plany niedzielno-pokimbowe? Szukam osoby, która zachciała by zawieźć trzy osoby do Sękowca i tym samym pozostać w naszej wdzięcznej pamięci.
Wersja do druku
Hej! Zwracam się do KIMBowych Kierowców Dobrej Woli
Jakie plany niedzielno-pokimbowe? Szukam osoby, która zachciała by zawieźć trzy osoby do Sękowca i tym samym pozostać w naszej wdzięcznej pamięci.
Cześć, ze względu na zmiany osobowe w wyjeździe poprzedzającym KIMB i tym samym logistyczne raczej nie dotrzemy. Ech.
XIII KIMB (Kongres Internautów Miłośników Bieszczadów) okazał się pechowy.
Nie zdarzyło się jeszcze, żeby w ostatniej chwili odmówiono nam lokum.
Tegoroczny KIMB odbędzie się w Bazie Ludzi z... Mgły w Wetlinie. Nie pierwszy raz zresztą.
Głoście wszędzie tę nowinę!
Szczegóły tutaj
Lokum chyba nikt nie odmówił tylko czekali i czekali na rezerwacje aż się nie doczekali :)
Właśnie dziś w południe dopiąłem sprawę zakwaterowania w Smolniku k. Łupkowa, nb. dzięki uprzejmości koleżanki z tego forum. I wcale nie było łatwo. Osoba, u której zamieszkamy z Ojcem Prowadzącym, musiała skorygować swoje plany, tj. namówić na zmianę terminu inną osobę, która miała już u niej rezerwację załatwioną wcześniej.
Moje słowo nie dym. Przyjeżdżamy w okolice Łupkowa. Jeśli nie będzie tam tegorocznego KIMB-u, to czuję się zwolniony z obietnicy w nim uczestniczenia.
A Ty, Piskalu, po prostu jesteś niepoważny.
Ja zostałem zmuszony przenieść KIMB, powiedzmy, że przez... sytuację. Ale spoko. Jestem niepoważny. Koniec komentarza.
Rozmawianie w dwóch wątkach na ten sam temat może wprowadzić dodatkowe zamieszanie. Proponuję kontynuować dyskusję nt. zmiany lokalizacji KIMBu tutaj.
No i wracamy do tego wątku.
Haha no tak najlepiej powykasowywac ;););)