-
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Andrzeju Tyle osób w tym wątku zmieniało zdanie, czasu tyle że szkoda gadać więc chyba zbyt szybko na te deklaracje. Na razie o tegorocznym KIMBIE dyskutujemy :-)
Pozdrawiam
-
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Bertrand, w oczekiwaniu na ostateczne wyniki możemy sobie jeszcze pogadać o obecnym głosowaniu. Dziwię się, że wiele osób, które głosowały w pierwszej turze, dotychczas nie oddało jeszcze głosu. Czają się do ostatniej chwili? Czy zrezygnowali z udziału w głosowaniu? Zobaczymy za godzinę.
-
wow
na razie to masz fantastyczny awatar :-P
-
trzeba zagłosować jak w pierwszej turze Ustrzyki Górne
-
z tego co widzę jeden głos różnicy i niecała godzina do końca....
ciekawe czy w ostatniej chwili nie padną "strzały z za winkla" i tak się rozstrzygnie "batalia" o miejsce "kimbu"? :lol:
jeśli nie wygrają "uszczyki" to z pewną grupą osób zbojkotuje wybory pod pretekstem braku ogłoszenia ciszy wyborczej :mrgreen: :-P
-
w tych wyborach nie ma ciszy wyborczej, wprost przeciwnie
-
-
Oddaję głos na Ustrzyki Górne.
-
Żeby nie było że UG tylko jednym głosem wygrały:
Ustrzyki Górne - szach,
-
-
-
-
-
Szanowny Stały Bywalcze
Co wiec zrobisz jak niejaki Klopsik (a i Michał też) się na KIMBie nie pojawią???
Czy w ramach tego, że nie uznałeś mojego protestu ani tu ani na priv poczujesz się jakoś i postawisz na stół np te obiecane flaszki z Krywego???
Edit:
Andrzej może podlicz, bo SB się jawi dopiero jutro pewnie.
Biedny Recon-zbankrutuje na książkach;-)))))))))))))
-
Gratulacje dla podstarzałego turysty Andrzeja 627.
-
OGŁASZAM KONIEC GŁOSOWANIA.
ŻADEN POST, JAKI EW. POJAWI SIĘ PO TYM MOIM, JUŻ NIE BĘDZIE UWZGLĘDNIONY PRZY USTALENIU FINALNEGO WYNIKU WYBORÓW MIEJSCA VIII KIMB.
KOMUNIKAT POWYBORCZY WKRÓTCE.
PS
Głosowanie zamykam jakieś 2- 3 minuty po godz. 20-tej, ponieważ chciałem dać szansę osobom, które ew.zaczęły pisać post przed tą godziną, ale samego "kliknięcia" dokonały już po.
Sędzia piłkarski też nie kończy meczu punktualnie po upływie 90 minut, jeśli akurat trwa akcja ataku na bramkę przeciwnika.:-)
-
ja powiem tak:
YES YES YES :lol:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek1121
Gratulacje dla podstarzałego turysty Andrzeja 627.
Wojtku nie przesadzaj Andrzej patrząc na avatary to coraz młodszy, następny pewnie będzie z jakimś czekanem :mrgreen:
-
-
wiedziałem wiedziałem ...
sprawiedliwa oliwa zawsze na wierzch opada :wink:
aż mi się komuter z wrażenia zrestartował....
ale końcówka naprawdę dobra- poniekąd liczyłem na głosy z ostatniej chwili
no i bojkotu nie trzeba żadnego montować :-P
-
A to wszystko wina Anyczki-ten sukces UG-ona go wykrakała. Proponuję nadać jej tytuł -malej wiedźmy KIMB-u
-
Słowo się rzekło kobyłka u płotu!
Cieszę się, że "branie i dawanie" w słusznej sprawie nie ginie w narodzie.
Orsini... książką to ja niosę kaganek oświaty a od tego się nie biednieje.
Teraz to już zostaje zapytanie ofertowe do Barszcza i finito :) Czekam tylko wiela sztuk to będzie bo na końcówce się pogubiłem ;)
-
a może mała dywersja?właściciel lokalu ten sam...więc może by tak zgodnym chórem pamieniać UG na Wołosate?
-
VIII KONGRES INTERNAUTÓW MIŁOŚNIKÓW BIESZCZAD A.D. 2009 ODBĘDZIE SIĘ W DNIACH 15 - 17 MAJA W ZAJEŹDZIE "POD CARYŃSKĄ"
W USTRZYKACH GÓRNYCH.
SPOTKANIE GŁÓWNE: WIECZÓR 16 MAJA I NOC 16/17 MAJA.
POCZĄTEK: GODZ. 19:00
OBECNOŚĆ WSZYSTKICH PONIŻEJ WYMIENIONYCH OSÓB
- OBOWIĄZKOWA.
Głosowało 30 osób.
Ostateczny rozkład głosów okazał się następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Sękowiec - ośrodek wypoczynkowy
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Basia Z.
3) bertrand236
4) Pastor
5) Marcowy
6) dorota z krakowa
7) długi
8. Tarnina
9) manio
10) klopsik
11) kobieta_bieszczadzka
12) krawc
13) Misieg
II. Ustrzyki Górne - zajazd "Pod Caryńską"
www.carynska.pl
1) orsini
2) Stały Bywalec
3) Jaro
4) WUKA
5) andrzej627
6) Jurko
7) Wojtek1121
8. Recon1
9) vm2301
10) Marcin Scelina
11) mAAtylda
12) zbyszekj
13) Polej
14) Hero
15) iza
16) Piotr
17) irek
PS
Uprzejmie proszę Recona1, aby sobie skopiował ww. listę zwycięskiego elektoratu "ustrzyckiego" (17 osób).:-)
-
Recon, ja z ewentualnej książki rezygnuję, gdyż już ją posiadam, i tak poniesiesz spory koszt, nie będę Cię dodatkowo obciążał.
-
Ja tez mam wiec mnie nie licz
-
Hero i Irek... to wybierzecie inną czy mam sam zaryzykować? Może więcej jest takich co też chcą zamienić? Jest jeszcze czas na ewentualne zmiany! Czekam na info bo chcę szybko załatwić sprawę.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Recon, ja z ewentualnej książki rezygnuję, gdyż już ją posiadam, i tak poniesiesz spory koszt, nie będę Cię dodatkowo obciążał.
No to przecież możesz 1 egz. podarować jakiejś bibliotece, a nuż nowy bieszczadnik z tego wyrośnie ?!:-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
No to przecież możesz 1 egz. podarować jakiejś bibliotece, a nuż nowy bieszczadnik z tego wyrośnie ?!:-)
Albo wystawić na aukcję WOŚP w styczniu przyszłego roku, lub wpłacić jej równowartość na tenże cel. Ewentualnie ja ją mogę na taką aukcję wystawić.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Hero i Irek... to wybierzecie inną czy mam sam zaryzykować? Może więcej jest takich co też chcą zamienić? Jest jeszcze czas na ewentualne zmiany! Czekam na info bo chcę szybko załatwić sprawę.
No dobra skoro nalegasz to poproszę 1 nr Płaja :mrgreen:
żartuje
-
Oki "wykołuję" dla zgłaszających coś innego. Jeśli ktoś z Forumowiczów ma jakiś pomysł na coś "wartościowego w treści" to proszę o sugestie :)
-
Prawdę mówiąc to nie wierzyłem w wygraną UG i szykowałem już post z gratulacjami dla Tarniny, który chciałem wysłać zaraz po zakończeniu wyborów.
Tarnina, dzielnie walczyłaś. Przepraszam za upierdliwość. Jestem tylko jednym z tych, którzy wybrali inne miejsce niż te, które Ty chciałaś. Okazało się, że Anyczka jest jasnowidzem.
-
Wprawdzie to nie ja będę tym książkowym SPONSOREM, ale ponieważ to ja wymyśliłem owo niewinne "przekupstwo" :-), więc zaproponuję, aby nie czynić żadnych wyjątków, zamian, itp.
Ktoś, kto tę książkę już ma, może przecież rozporządzić dodatkowym egzemplarzem na jakiś zbożny cel.:idea:
Natomiast ktoś, kto książki nie ma, oczywiście zachowa sobie ten prezent od Recona1, ale przecież może (jeśli nie będzie stanowić to uszczerbku dla jego budżetu) wpłacić równowartość na wybrany przez siebie cel charytatywny.:idea:
-
Stary Bywalcu... dziękuję za wsparcie, ale teraz to już mój biznes i nie rozwalaj mi radości z dawania :)
Podtrzymuję zapytanie: Jeśli ktoś z Forumowiczów ma jakiś pomysł na coś "wartościowego w treści" to proszę o sugestie :)
-
Gratuluję wszystkim głosującym na UG trafności wyboru. "Sękowczanom" mówię nie ważne gdzie, ważne z kim. Ważne, że już niedługo wszyscy się spotkamy na KIMBIE w UG.
Pozdrawiam
-
Nooo na pewno z Klopsikiem...
-
Już byłem w ogródku, już witałem się z gąską...
Już zarezerwowałem pokój w BARR-ze,
Już widziałem powrót bladym świtem przez drewniany most,
Już wiedziałem gdzie pójdę z samego rana w piątek,
Już nawet wspierałem pod koniec Sękowiec...
Już się cieszę na Ustrzyki Górne... i już zaczynam planować :)
-
Miejsce VIII KIMB-u ustalone,pozostaje złożyć gratulacje stronie wygranej (czyli wszystkim,przegranych tu nie ma). Zawsze apelowałem - niech zwycięży najlepszy. Większość orzekła że najlepsze będą UG-ZpC -vox populi vox Dei.
Ktoś mógłby pomyśleć że jak przegrała lokalizacja za którą głosowałem to w odwecie ogłoszę koniec polityki miłości. Nic podobnego,polityka miłości będzie kontynuowana (z pewnymi wyjątkami). Wyjątkami będą osoby notorycznie niepoprawne,używające wobec współforowiczów slów w rozumieniu powszechnym obelżywych, takich np jak: cham, kobyła, idiota, debil, degenerat, wariat, troll, trzeci szereg itd. Równie niemile będą widziane słowa: projekt, promocja, klaster, gestor i Grupa Bieszczady.
Wobec tych osób, zamiast polityki miłości, będzie stosowana metoda zimnego wychowu, z zastosowaniem starej zasady: oko za oko, ząb za ząb, dupa za........... (nooo..... tu się trochę zagalopowałem, d..... niestety jest za pieniądze lub w ramach wymiany barterowej).
Jeszcze raz wszystkim gratuluje, do zobaczenia na KIMB-ie!!!
Podrawiam!!! + Pastor ręką własną
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Nooo na pewno z Klopsikiem...
Klopsik zostanie na pewno przywitany z najwyższymi honorami.
-
No to Iza ma teraz organizację w ZpZ na głowie ;)