Jest i w Pyrlandii ! Marcowy, wielkie dzięki!
Wersja do druku
Jest i w Pyrlandii ! Marcowy, wielkie dzięki!
koszulki dotarły i do mnie dzieki Tomku
Toruń też zgłasza odbiór przesyłek. Bardzo dobra implementacja projektu i solidne wykonanie. Dzięki.
Pod Toruń też dotarła cała i zdrowa. Jest pinkna. Dzięki Marcowy!
Orzel wyladowal:-D Wielkie dzieki MARCOWY.
Jutro test w Bieszczadach.
Dziękuję wszystkim dziękującym. Ku chwale Ojczyzny i Bieszczad! ( -ów!, -u!) :-D
PS. Z MMS-a od Bertranda wynika, że koszulki dotarły również do Cisnej!
I my dziękujem - po Gorcach grzecznie nosim. Wbrew obawom - nie za grube i w ogóle ok. Pozdro ciepłe!
k&p
No Marcowy, zebrałeś parę punktów u mojej żony - twierdzi, że tak wystrojonego męża już dawno nie miała! Teraz się zastanawiam, na jaką to okazję się pierwszą wystroić, może w niedzielę do kościoła?
Koniku,wróciłeś?Chyba po koszulkę i..pochwałę od żony?Pozdrówienia dla NIEJ!
Witaj WUKA, a no hasało się tu i ówdzie. M.in. 15 sierpnia byłem w Łopience u Wielkiego Wędrowca. Pokłoniłem się Twoim Bieszczadzkim Chrystusem. Wiesz, dawno tak pięknie się nie modliłem.
Coooo? Ja też byłam 15ego w Łopience!!!
Ja byłem tak między 12.30 a 13.30, potem poszedłem na Łopiennik, a Ty?
A ja na mszy "zielnej"o 15tej i...jeszcze ktoś forumowy był!
a 13ego było tak http://www.malzenstwo.art.pl/wew.php?id=2 .Ale to wątek "koszulkowy"i zaraz nas któryś "zielony"pogoni stąd...na trawkę!
Ja musiałem wrócić do Baligrodu.
Czas nie słucha, nie patrzy
tylko daje jak leci
do teatru groteski
lub do szczęścia bilecik.
Świerszcz za oknem znów cyka, a ja zadumałem się...
Wróciłam z gór, a w skrzynce zastałam niespodziankę! Dzięki Marcowy :D
Hej:)
A my się już stroimy w koszulki i paradujemy po okolicy punktu kontaktowego:P Dzięki Marcowy za pomysł i realizację
D.
No to ja jak po Oskarach:
-dziękuję Marcowemu za pomysł i realizację
-Michałowi za projekt
-tym co projekt wybrali
-Poczcie Polskiej za dostarczenie
-noszącym z dumą,że to czynią
A wszystko KU CHWALE FORUM DYSKUSYJNEGO! FO-RUM,FO-RUM!
Koszulka dotarła też na Dolny Śląsk,jest ok-dzięki Marcowy
No i do nas też koszulki dotarły :)
No i mamy nasz "strój organizacyjny".
Wczoraj wędrowaliśmy po Puszczy Kampinoskiej z Wojtkiem1121, Pyrą57 oraz piękniejszymi połowami: Pyry i moją.
Ja, Wojtuś i moja małżonka wystroilismy się (specjalnie na przyjęcie Państwa Pyrów) właśnie w koszulki.
A na nich - wiadomo co. Napis czytelny tylko z bliska, za to kontury cerkwi i wschodnich krzyzy są widoczne nawet z nieco dalszej odległości.
Wyglądaliśmy jak przedstawiciele jakiejś sekty !
:-D:-D:-D
A gdy tak ubrani spotkamy się wszyscy na KIMB-ie, to postronny obserwator nie będzie miał już żadnych wątpliwości.
:-D:-D:-D
A ja jeszcze raz chciałbym podziękować Michałowi za genialny projekt i wszystkim koszulkofanom za poważne podejście do tematu, czyli m.in. terminowe wpłaty :-D Nie oszukujmy się - gdyby wszyscy nie dokonali przelewów na czas, akcja nie przebiegłaby tak gładko.
Niniejszym można ogłosić, że główny cel akcji - wyprodukowanie pierwszej edycji koszulek forumowych przed końcem wakacji - został osiągnięty!!! Jeszcze raz wielkie podziękowania i szacunek dla wszystkich zaangażowanych! :-)
PS. 1. Ostatnia wolna L-ka trafi do Stevena, znanego niektórym z ostatniego KIMB-u. Kolega powrócił już na Albionu łono, ale obiecał, że w ramach przyszłorocznego urlopu ponownie odwiedzi Bieszczady.
PS. 2. Ostatecznie zatem pula zaoszczędzonych podczas akcji środków, które zostaną wydane na przyszłoroczny KIMB, powiększyła się do 120 złotych polskich.
Dzisiaj ,po powrocie z Bieszczadów, odebrałem z poczty zieloną koszulkę
Fajnie się w niej prezentuję .Wielkie dzięki za pomysł,wykonanie i spory nakład pracy przy rozsyłaniu tiszertów
Co do "powsimordy tekstylnego",zmienił bym na"tiszertowego" .
Ha!Cytat:
i do nas też koszulki dotarły
Dla Was sprawa już dawno przebrzmiała,
a oto przed chwilą i w moje łapy wpadł zgrabny pakiet :)
Z podziękowaniami i pozdrowieniami,
paszczur
Kiedy wróciłam ze wschodu koszulka już na mnie czekała.
Serdeczne podziękowania :-)
B.
Ja również po raz kolejny - ale wciąż z niekłamaną satysfakcją - dziękuję :-)
Ponieważ wiem, że ostatnia tura wysyłkowa trafiła w ręce zamawiających, zakładam, że wszyscy koszulkożercy tiszerta już dostali. Mam jednakowoż prośbę o pilną informację, jeśli do kogoś paczka nie dotarła, o ile oczywista są takie przypadki :-)
A tak na marginesie - TO BYŁA NAJSPRAWNIEJSZA AKCJA JAKA TU ZAISTNIAŁA!!BRAWO!!!
Nie wiem czy mam prawo zabierać tutaj głos, jako że akcję przegapiłem, koszulki nie mam :sad:.
Ale .... Tytuł "Powsimorda Tekstylny" jest cool.
Krótki, treściwy i odrobinę.... z minionej epoki. (taki bardziej Gierkowski, ... jak przemysł tekstylny)
Mnie się też TEKSTYLIA podobają (takie bliższe ciału). Może jeszcze będzie "drugi nakład" dla spóźnialskich?
hmmm .... nieśmiało liczę na dogrywkę
Hym.. Może to nie głupi pomysł z dogrywką, może i ja zamówię jeszcze jedną?
To i ja poproszę jeszcze 5 sztuk - koniecznie takich samych.
.
A ja tak nieśmiało zaproponuję jakąś wersję typowo damską , bo mój Maniuś zamówił mi L ( jako ,że drobna nie jestem ), ale nie wziął pod uwagę ,że to L męska :) Wię jakby ktoś się zdecydował na dogrywkę proszę o wzięcie tego pod uwagę.
Jeżeli było by to możliwe to chciałbym 1 szt rozmiar XL. Pozdrawiam.