Odp: Nowy użytkownik - powitanie
Witajcie!
No to dojrzałem do rejestracji. Dotychczas bowiem oglądałem forum anonimowo. W Bieszczadach jestem początkujący, dotychczas było kilka wypraw rowerowych; oglądałem je głównie z dolin. W miarę możliwości postaram się zagłębiać w teren, także pieszo - okazja niebawem. Liczę na forum, gdzie znajdę inspiracje do małych ekspedycji. Ekspedycji, bo mieszkam w Lublinie, a rowerem to kawałek :wink:
Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności bywalców Roztocza!
Zbigniew
Witaj...jak z Lublina to pewnie 3-4 razy w roku bywasz w Bieszczadach...
Tak dobrze to nie jest, są też inne górki. Ale przynajmniej raz do roku, najchętniej jesienią.
Wiem, że są inne górki (ja też je mam) ale i urlopu jest 26 dni urlopu w roku;)
Cześć! Jestem tutaj "nowa" (chociaż zaglądałam od dłuższego czasu) i chciałam się z Wami wszystkimi przywitać :) Mam na imię Gośka, na co dzień mieszkam w Rzeszowie, ale serducho zawsze ciągnie w stronę gór. Niestety, nie zawsze miałam możliwość wyjazdów, ale powoli to się zmienia- najbliższy wypad (krótki, bo krótki, ale zawsze to coś!) już w przyszłym tygodniu :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Half-Light
Niestety, nie zawsze miałam możliwość wyjazdów, ale powoli to się zmienia- najbliższy wypad (krótki, bo krótki, ale zawsze to coś!) już w przyszłym tygodniu :)
Witaj na forum już nie jako obserwator, czy jak kto woli "podglądacz" :-). W moim przypadku, na możliwość wyjazdów w Bieszczady, musiałem czekać aż 19 lat :-(. Miłego pobytu i wielu pozytywnych wrażeń - życzę.
Witamy Gośkę !
Gośki to fajne dziewczyny :-P
Zbyszku, więc mniej więcej znasz "ten ból"
Don Enrico - nie wiem, znam kilka i wszystkie jesteśmy nieźle pokręcone :D
Wszyscy tutaj znamy ten ból. Na ten przykład niedawno dowiedziałem się, że w Bieszczady przyjadę dopiero w przyszłym roku. :-x
:oops:... zapomniałem powitać, więc witam!
Hej! W tym roku pierwszy raz odwiedziłem Bieszczady i zakochałem się w nich od pierwszego wejrzenia :) Za rok na pewno tez je odwiedzę. Tymczasem popiszę sobie tu z innymi zakochanymi ;) Pozdrawiam!