Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie
Ustaliłyśmy z Madzią-dziabką, że najmniej pasują nam poniedziałek i wtorek, ale poza tym dogadamy się w tej sprawie:-D
Słonko świeci, ptaszę kwili... Może byśmy się napili? na połoninie? Ponawiam propozycję transportu w Bieszczady.9-14.04.2010.
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Słonko świeci, ptaszę kwili... Może byśmy się napili? :-P
Jak wyglądają u Was wieczory w przyszłym tygodniu? Czekam na propozycje!
Powiem wprost
End of Post
Weźmy w dłonie
Po Obołonie
Może spojrzę na Kolumnę Zygmunta w przyszłym tygodniu. Środa - czwartek. Póki co, nic pewnego.
Pozdrawiam
ja wolna każdą chwile mam wiec czekam na konkrety :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek1121
Słonko świeci, ptaszę kwili... Może byśmy się napili? na połoninie? Ponawiam propozycję transportu w Bieszczady.9-14.04.2010.
Wojtku już nie kuś! bo tym razem nie da rady:wink:
Udanego wyjazdu, potem wracaj prosto na spotkanie bieszczadzkie w Wawie (ze świeżą relacją), a następnie spacer po puszczy!
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Powiem wprost
End of Post
Weźmy w dłonie
Po Obołonie
Może spojrzę na Kolumnę Zygmunta w przyszłym tygodniu. Środa - czwartek. Póki co, nic pewnego.
Pozdrawiam
Bertrandzie miło będzie się znów zobaczyć, przy okazji ułatwisz nam decyzję co do terminu spotkania:grin:.
Jakby spotkanie było w czwartek to zdążę i podzielę się wrażeniami z Bieszczad.
Jeszcze nie wiem jak będę pracował w przyszłym tygodniu, ale wszystko wskazuje na to, że raczej będę mógł się z Wami spotkać. Czy to będzie wtorek, czy środa, czy jakiś inny dzień.
Jest jeszcze jedna kwestia: gdzie ? Tam gdzie zawsze ? Tam, gdzie ostatnio ?
Czyli na razie w grę wchodzą środa i czwartek. Z ostatecznymi decyzjami poczekajmy może do końca weekendu. Co do miejsca - jak dla mnie może być Babooshka, chyba że są inne propozycje. Jeśli się zrobi ciepło, to może zainaugurujemy spotkania na frische Lufcie? :-)
Nie będzie mnie na spotkaniu w przyszłym tygodniu.