Odp: A moze jakies aktualne fotki?
Nie są to zdjęcia idealne było mocne słoneczko czekam na wielkie mrozy a wtedy widoczność hej aż po Gorgany i Czarnochore a po naszej stronie Tatry wtedy mi dech zapiera mimo tego że każdej zimy oglądam te cudeńka i choć mieszkam już 30 lat w Biesach nigdy mnie nie znudzą zawsze inne o każdej porze roku wyglądają inaczej.Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych.
Świetne zdjęcia Forest, pozazdrościć tej bliskości gór. Czekam na zdjęcia wykonane podczas inwersji.
3 załącznik(ów)
Zalaczam kilka fotek zrobionych wczoraj.
Zrobione w Beniowej i w okolicach Tarnawy.
Jak widac śnieg. Od wczoraj napadało go jeszcze DUŻO więcej.
Glówne drogi - przejezdne. Mniej główne - tez przejezde. Te prowadzące do ciekawych miejsc - wjeżdżacie na własne ryzyko.
Śnieg jest bardzo sypki. Chodzi się całkiem przyzwoicie.
3 załącznik(ów)
A te zrobilem dzisiaj na Otrycie. Śniegu dużo więcej niz wczoraj . Cały czas sypie. Samochód po godzinie od odśnieżenia ma na sobie kolejną warstwę sniegu, ok 10 cm.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomekk
Zalaczam kilka fotek zrobionych wczoraj.
Zrobione w Beniowej i w okolicach Tarnawy.
Jak widac śnieg. Od wczoraj napadało go jeszcze DUŻO więcej.
Glówne drogi - przejezdne. Mniej główne - tez przejezde. Te prowadzące do ciekawych miejsc - wjeżdżacie na własne ryzyko.
Śnieg jest bardzo sypki. Chodzi się całkiem przyzwoicie.
Dzięki za info. W sobotę mam nadzieję dojechać w Bieszczady (może Zatwarnica?).:smile:
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekR
Dzięki za info. W sobotę mam nadzieję dojechać w Bieszczady (może Zatwarnica?).:smile:
W Zatwarnicy będę najprawdopodobniej jutro. Mieszkam w Chmielu. Wszystkie samochody jezdza tutaj bez problemu ale powoli. Tylko ktos wieczorem chcial na skrzyzowaniu w Dwerniku wjechac do Sanu... no i go ciągnikiem wyciagali na asfalt.
3 załącznik(ów)
A to foty robione dzisiaj. Widok z Koliby w Caryńskim. Śnieg przestał sypać przed południem. Potem super pogoda.
6 załącznik(ów)
Dzisiaj ostatnia porcja swieżych zdjec. Jutro wyjeżdżam.
W nocy bylo -14 stopni. W ciagu dnia ok -3. Bezchmurne niebo. Słoneczko cały czas. Drogi przejezde, ale śliskie.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomekk
Dzisiaj ostatnia porcja swieżych zdjec. Jutro wyjeżdżam.
W nocy bylo -14 stopni. W ciagu dnia ok -3. Bezchmurne niebo. Słoneczko cały czas. Drogi przejezde, ale śliskie.
Szkoda, że się miniemy. Ja jutro zaczynam w Komańczy późnym wieczorem w schronisku... Dzięki za info o stanie dróg. Fotki super!
10 załącznik(ów)
A oto moje "info" z wczoraj i dziś. Było od mrozu do odwilży... Karlików w sobotę działał!