Cd...
Wersja do druku
Cd...
W poście #771 pierwsze zdjęcie przedstawia oczywiście Przeł. Wyżną. Za pomyłkę przepraszam.
bardzo, bardzo zachęcające!
idą Święta a z nimi kilka dni odsapnięcia :-D tylko mój promo marzy, że będziemy nad mgr ślęczeli, może i będziemy.. myśleć o nich czasem.. 6 dni na górki jest, 6 dni.. yupppi!
tak sie stęskniłam.. latem wyprawa rowerowa z finałem w Bieszczadzie, sił już nie było (ani czasu) na pod-górę chodzenie.. z resztą - ludzie byli, a teraz tylko góry i śnieg! mmmmmmmm
do zobaczenia!:-D
Też i mnie smaku Wojtek narobiłeś tymi zdjęciami, odliczam już dni....
Witam oto kilka fotek z dzisiejszego dnia wycieczka udana choć widoczność bywała lepsza jednak jeszcze się doczekam trzeba tylko cierpliwości. Pozdrawiam wszystkich.
Piękna zima!
OOOOOOO WOW!!!!
Zazdroszcze
Piekne zdjecia Forest. Na poczatku 2008 roku planuje po raz pierwszy w zimie odwiedzic Bieszczady a te zdjecia uswiadamiaja mi coraz bardziej, ze naprawde bedzie warto! Oj bedzie!!
ale super zdjęcia! tez zazdroszczę...
Witam dorzucam kilka nowych fotek właśnie teraz panuje inwersja widoczność extra.Jest coraz zimniej w niższych partiach gór dzisiaj było -19 natomiast wysoko w górach -2 -5 i to sprzyja takiej widoczności.Pozdrawia Was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych.