1 załącznik(ów)
Odp: Skąd znam ten widoczek ?
To może jeszcze raz Kiczurka543 w uroczym towarzystwie.
Załącznik 32023
1 załącznik(ów)
Czy uda się zlokalizować miejsce z którego jest ten widoczek?. Zaznaczam, że na żadnej mapie nie ma tam słoneczka. Dla ułatwienia podam, że gdzieś tam w odległości ok. 20 km znajduje się słynna "Chata pod czerwonym sztandarem".
Załącznik 32024
Gdzieś z okolicy Łopiennika chyba...
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Gdzieś z okolicy Łopiennika chyba...
Ciepło, jednak azymut 142 stopnie + 1,6 km
Cytat:
Zamieszczone przez
zbyszek1509
Czy uda się zlokalizować miejsce z którego jest ten widoczek?. Zaznaczam, że na żadnej mapie nie ma tam słoneczka. Dla ułatwienia podam, że gdzieś tam w odległości ok. 20 km znajduje się słynna "Chata pod czerwonym sztandarem".
Załącznik 32024
Z drogi zakładowej z Kalnicy Do Dołżycy... w tle Otryt i cała reszta + dolina Jaworzca
Cytat:
Zamieszczone przez
maciejka
...Ale gdzie oklaski dla Marcina? Bazylu, pomyślałbyś nad jakąś nagrodą;-)
Oczywiście owacje na stojąco! Właśnie się zastanawiam nad nagrodą, gdyż chciałbym utrafić w gusta Marcina i nie wiem czy lepiej postawić na jakość i kupić trójnogiego misia czy na ilość i dwulitrową "beczkę"?:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
maciejka
A teraz na tapetę idzie mój stożek, oraz grzbiecik i garbik!
Trudna zagadka, a ja się pakuję, a na polu pierony walą raz za razem, armagedon istny, i weź się i skup! Nie da rady :evil:
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Oczywiście owacje na stojąco! Właśnie się zastanawiam nad nagrodą, gdyż chciałbym utrafić w gusta Marcina i nie wiem czy lepiej postawić na jakość i kupić trójnogiego misia czy na ilość i dwulitrową "beczkę"?:mrgreen:
Trudna zagadka, a ja się pakuję, a na polu pierony walą raz za razem, armagedon istny, i weź się i skup! Nie da rady :evil:
Małpka wiśniowa całkowicie wystarczy... możesz zacząć nosić w plecaku :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcin
Z drogi zakładowej z Kalnicy Do Dołżycy... w tle Otryt i cała reszta + dolina Jaworzca
Otryt w tle - to prawda, jednak z sugerowanej drogi do Dołżycy, takiego widoku nie widziałem. Biorąc jako punkt wyjściowy tej drogi przełęcz pod Krzemienną, to azymut na miejsce robionego zdjęcia wynosi 316 stopni a odległość 4,52 km.
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
A mi się piła dostała...do noszenia;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Nie wiem w co się sirze Bazylu pakujesz, ale na to pole walki to może nie ruszaj;-)
Z resztą, sam widzisz jakie tu na miejscu zamieszanie.
Zagadka trudną nie jest, chyba;-)
A z podpowiedzią (jeszcze niedoszłą), jest już bliska rozwiązania:-)
Nawet mogę dać czas na myślenie.
Sprawdziłam kto jest szefem wątku, patrzę a tu niejaki Henek dyscyplinę trzyma;-)
No tak, góra do niedzieli może jeszcze powisieć;-)
Już się trochę pogubiłem kto co zapodawał, proszę jaśniej dawać do zrozumienia że to zagadka :)
Do zbyszka1509 - to z Wańka Działu?