Zdecydowanie maj. Niestety przejazd z Gdyni zajmuje ze długo by móc sobie takie wycieczki w trakcie sesji robić.
A ktoś was musi pilnować, coby wam C2H5OH nie brakło.
Wersja do druku
Zdecydowanie maj. Niestety przejazd z Gdyni zajmuje ze długo by móc sobie takie wycieczki w trakcie sesji robić.
A ktoś was musi pilnować, coby wam C2H5OH nie brakło.
Hej....ja jestem zdecydowanie za majem.
Brawo temu co pomyslał o studentach.
Pozdrawiam Bieszczadników
AnkaWawa
Maj, z bardzo wielu powodów...... faza księzyca, pogoda, terminy sesji.
w razie czego jakieś miejsce w samochodzie się znajdzie z warszawki dla tych co z Gdańska lub Bydgoszczy czy Olsztyna.....
;)
Ezechielu-do ciebie prośba-ja nie chcę C2H5COOH (to się nie nadaje do picia) --ja chcę C2H5OH (cymes).
Belze_bob
IrkuR - umiędzynarodowienie powidasz? Wartpo o tym pomyśleć - mnie też się ten pomysł podoba, trzeba by z Adminem pogadać - co on na to - w koncu "szef"
Piotrze - chętnie przyjmiemy wszelkie info o okolicach Dołżycy - jeśli KIMB się tam odbędzie - to połazikujemy trochę - to mniej znany obszar, więc warto poznać go lepiej.
A w Sekowcu to na kimba szykuja nowe domki vip-ow z kominkami.
Wygląda na to, że KIMB jak Ford T, może być w każdym miejscu pod warunkiem, że w Sękowcu :lol:
Długi
Miałem się nic w tym temacie nie odzywać jako prawdopodobnie niezainteresowany ale....
Dołżyca to chyba "jakiś" BN (bez obrazy),
Z Sękowca w zasadzie (a nawet i w kwasie) jest wszędzie blisko (Bieszczady) niż z Dołżycy,
Kiedyś wymyślono taki sprzęt jak namiot - nikt tego nie bierze pod uwagę?
Pozdrawiam, miłej wymiany myśli.
A ja mam prośbę do wszystkich, aby osoby , które nie sa zainteresowane KIMBem nie wypowiadały się w tym temacie, bo zrobi się ogólne zamieszanie. Pozdrawiam. Tarnina
Moje niezainteresowanie wynika że o ewentualnym wolnym mogę w pracy dyskutować tydzień, dwa przed wyjazdem :cry: . Pozdrawiam i przepraszam jeśli kogoś uraziłem.