Re: Nocleg w Chmielu - ODMIENNA OPINIA
Witam!
Ja w tym roku również odwiedziłam gospodarstwo agroturystyczne Pani Marii Luli i mam zupełnie odmienne zdanie, co więcej jestem zdziwiona, że komuś przytrafiła się taka historia, jak ta którą opisuje Aisa i śmiem wątpić w jej prawdziwość. Tego roku spędziliśmy z mężem dwa tygodnie w gospodarstwie Pani Marii i byliśmy zachwyceni. Zarówno obsługa, jak i klimat tego miejsca są godne polecenia i wszystkich chętnych do odwiedzenia Chmielu serdecznie zapraszamy do Pani Marii Luli. Sądzę, że autorka tego listu mija się z prawdą, gdyż my przez dwa tygodnie pobytu u Pani Marii naprawdę na nic nie narzekaliśmy, a wręcz przeciwnie byliśmy bardzo zadowoleni. Myślę więc, że ta historia opisana na forum jest nie do końca prawdziwa i radziłabym autorce następnym razem nie wypisywać łzawych i mocno podejrzanych historyjek, tylko jechać w miejsce, w którym zarezerwowało się pokój i zachowywać się fair, a na pewno nie będzie miała problemów. Tymczasem jeszcze raz ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO ODWIEDZENIA GOSPODARSTWA PANI MARII LULI !!! NAPRAWDĘ WARTO !!! Warto też samemu się przekonać o gościnności gospodarzy.
Pozdrawiam. Tatiana