Nie martw się-nie oberwiesz po uszach :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Browar
Wersja do druku
Nie martw się-nie oberwiesz po uszach :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Browar
cześć Rydlówna ,a może Jadwisia ??-- przecie z BronowicCytat:
Zamieszczone przez natasha
pisałaś kiedyś ,że zaczniesz kombinować -- a tu sie nie da ..... :lol: :lol: teraz już masz nieokreślony czas na to..
Oj,do Jadwisi mi daleko :) Ani taka piekna nie jestem,ani tak głupia :) No i też nie zamierzam zaobrączkować się w najblizszym czasie :wink: A już na pewno nie z mieszczuchem,który nie nosi bielizny :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez joorg
Pisałam,że zacznę kombinować,kiedy mój przedział wiekowy zostanie w tyle.Póki co idziemy łeb w łeb ze starszakami :wink:Cytat:
Zamieszczone przez joorg
A na zdjęciu wyglądasz, jak byś już coś kombinowała : )Cytat:
ale Jadwiga była z domu Mikołajczykówna, a dopiero po mężu została panią Rydlową :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Święta prawda Zosiu,ale jestem przekonana,że Joorgowi chodziło nie o Jadwisię Rydlówną,lecz albo o Jadwisię albo o Rydlówną-siostrę Lucjana-Annę (Haneczkę w "Weselu").PRAWDA,Joorg? :mrgreen:
Całe życie kombinuję,Barnaba :lol: Na zdjęciu akurat zastanawiam się jak zjeść tego pysznego goździka,żeby nie nakruszyć :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Barnaba
a o kogo Tobie chodziło? bo wyraziłaś się dość jednoznacznie :) :mrgreen:
Koniec tematu "Wesele" w tym wątku :mrgreen:
sorki za "zakłócenia" :lol: :mrgreen:
dokładnie tak --dlatego napisałem Rydlówna - przepraszam ale Bronowice zawsze mi się kojarzą z "Weselem" :wink: (chyba nie tylko mnie??)Cytat:
kto Ci takich głupot nagadał? :)Cytat:
O nie, nie!
Januszku nie! :lol:
Rydlówna nie pochodziła z Bronowic - wszak Rydel był mieszczuchem, czyż nie? :wink:
On, a więc również i jego siostra nie pochodzili z Bronowic :lol:
Więc......nooo...
Myślę, że sprawa wyjaśniona, tyle że wątek niepotrzebnie się zaśmiecił :mrgreen:
Ale ostatecznie to oftopic :wink:
Pozdrawiam.