no racja, wywalcie ten watek bo brzmi jak przepychanki naszych politykow ;) a pentlaki moze zaloza jakis nowy... ;)
i dostaje mdlosci jak nawet na forum gorskim zaczynaja dominowac slowa "zarabiam", "reklamowac", "sukcesy"
Wersja do druku
no racja, wywalcie ten watek bo brzmi jak przepychanki naszych politykow ;) a pentlaki moze zaloza jakis nowy... ;)
i dostaje mdlosci jak nawet na forum gorskim zaczynaja dominowac slowa "zarabiam", "reklamowac", "sukcesy"
Bez przesady,dlaczego wywalac,ten wątek jest taki jakim go stworzyliśmy.Takie też są Bieszczady raz słonecznie uśmiechnięte a raz pochmurne i do tego trzeba się dostosowac a nie uciekac.Nie ma co marudzic tylko wpisywac kto będzie w Bazie na sylwestra a kto nie.
Witamy.No....porobiło się.Nie wiem czy faktycznie ciągnąć ten wątek.Co by się działo,jakbyśmy się spotkali wszyscy.....chociaż,faktycznie kapkę się uspokoiło,nie wiedzieliśmy,że z jednego pytanka,dotyczącego kultowej knajpy,powstanie taka jatka.My jesteśmy spokojnymi ziomkami,nie kłócimy się,od bójek z dala.Jesteśmy szczęśliwi że tego Sylwestra spędzimy w Bieszczadach.Nie jesteśmy jakimiś popieprzonymi fanatykami Bazy.Po prostu nic nas tam złego nie spotkało,wręcz przeciwnie(...)Mamy takiego pomysła-dwa tygodnie przed sylwestrem wrzucimy ten wątek ponownie,może ktoś się zdecyduje tam pojechać,zawsze to bliżej terminu,dobre?no to pozdrufka,i nie kłucić mi się tutaj!!!
Moim zdaniem Polak i kłutnia to jedno i dalej idąc to jest zdrowszy objaw niż coś co widziałem u mojch kuzynów z USA którzy uśmiechają się nawet wtedy jak im ból zęba tważ wykręca i po pytaniu co ci jest odpowiadają "OK".Co zaś tyczy Mgiełki czy ogulnie Bieszczad to mimo że łażę tam od kilkunastu lat to jakoś po pysku nie oberwałem a w innych regjonach kraju gębę mi obito.Pentlaki na sylwka to nie dam rady ale może w innym terminie jakiś trunek obalimy i toaścik za Biesy opętanych nimi wzniesiemy.
Witam Ja w tym roku wbieram sie na sylwka do BLzM(pierwszy raz) i widze ze opinie na temat Bazy sa mocno podzielone i mimo tych wszystkich negatywow na temat Bazy wybiore sie tam tylko mam pytanko wejscie do Bazy w sylwka jest platne czy jak to wyglada?? orientuje sie ktos moze
Witam Cię Ziarno,ja dzwoniłem do bazy i pytałem o wjazd.Babeczka powiedziała że wjazd jest za free:)
no wlasnie i kto dotarl do Bazy???hahahaha
Ziarno Ty to wiem:)))))))a kto jeszcze?:)))))mi sie PODOBALO!!!!dawno sie tak nie ubawilam jak w Tej Wetlinie, teraz juz wiem: JA TU JESZCZE WROCE-na Sylwka tez:)))))))))
Witamy,właśnie godzinke temu weszliśmy do domu po 15 godzinach powrotu(w tamtą stronę prawie 20) byliśmy w Bazie i było po prostu zajebiś...e, cały ten klimat,na zewnątrz zima jak w bajce,a środku w Bazie ludzie tak przyjażni , że nie do pomyślenia w knajpie gdziekolwiek indziej(latem też)pozdrawiamy wszystkich którzy tam byli na sylwestra.NIECH żYJE BAL-to był czadzik,pozdro,będziemy tam w lipcu,pozdro dla Lucka & Agnieszki
Potwierdzam było zajefajnie,my krążyliśmy od Bazy do Czartoryi.No i byli goście z Japonii i Holandii.Chyba też im się podobało:-).
No to się cieszę, że dobrze bawiliście się.