Odp: Aktualna POGODA w Bieszczadach
wielkie dzięks sharp za te infotmacje, dla mnie są one świetne, wybieram się w biesy jutro ewentulanie we srode i zostaje do poniedziałku włącznie mam nadzieję :D. oby pogoda się utrzymała :D
a propo Kremenarosa to niewiesz czy sie wyrobią z remontem na dniach?? zamierzałem tam wpaść a teraz trudno sie mówi ale to nic będzie większy spontan :D:D:D
3 załącznik(ów)
Od 3 dni deszczowo i chłodno.
No ale po 2 miesiącach suszy to kiedyś deszcz musiał zacząć padać. ;-)
A wczoraj (30 maja!) połoniny wyglądały jak poniżej. Słabo widać ale widać. Dodam że nie był to szron. :D
Padało, pada i ma padać jeszcze przez bardzo długi czas ;)
to wiemy, wszędzie o tym trąbią... ja jednak mam zamiar się wybrać w Bieszczady. nie orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja na szlakach w rejonie Cisnej? :smile:
Dolało w okolicach Olszanicy, Paszowej i Wańkowej. Jutro zapodam jakieś fotki....
1 załącznik(ów)
Droga z Olszanicy w stronę Wańkowej - środa 24-06-2009
Ktoś może wie jak jest teraz w Teleśnicy? Jak drogi dojazdowe ? W poniedziałek mam tam jechać i zasatanawiam się czy nie będzie problemów z dojazdem i pobytem tam. Proszę dajcie znać bo wybieram się w podróż z dzieciakami i to ważne.
Witam.Jutro skoro świt wybieramy sie z żoną do Lutowisk. Dzisiaj rano podawali w tv że kilka wiosek na podkarpaciu jest podtopionych.Czy można bezpiecznie dojechać??. Jadę z Łodzi na Sanok i dalej na UG.Pozdrawiam
Dojedziecie, jak będziecie słuchac TiVi to będziecie zimą w sandałach chodzić. w zeszłym roku pismaki zrobili taką straszną powódź z rozlewiska sanu ze ludzie odwoływali urlopy w Bieszczadach...
Wczoraj podlało w okolicach Gruszki...
A dziś burza wraca z drugiej strony.