Odp: Nowe szlaki turystyczne w Bieszczadach
oczywiście jeśli przeżyjesz to pogratuluje :D. pytasz o kare hym w Polsce to ciężko powiedzieć bo to dziwny kraj i z nieracjonalnym prawem (osobiście jestem za systemem z USA na mojej posesji za wtargnięcie moge użyć broni ale to moje zdanie ). na dodatek uważam że są to dwie rózne kwestie zejście ze szlaku a wtargnięcie do kogoś do domu ")
Cytat:
Zamieszczone przez
trzykropkiinicwiecej
..a dla mnie to mogłyby wszystkie pozarastać i żadnych nowych bo się zrobi jak na łazienkowskiej...
popieram, popieram
Czy sa jakies plany znakowania szlakow prowadzacych przez Przel Przyslup? Z ciekawosci pytam, bo na mapie nic nie ma a kolejka do Przyslupu jezdzi...
Cytat:
Zamieszczone przez
trzykropkiinicwiecej
..a dla mnie to mogłyby wszystkie pozarastać i żadnych nowych bo się zrobi jak na łazienkowskiej...
zgadzam się, natura chyba powinna wziąć odwet
Jak dla mnie moglo by nie byc szlakow stokowek nawet niektorych drog i wiosek
Gdy w ostatni czwartek bylismy na Przełeczy Bukowskiej aż w sercu ścisnło ze Połonina Bukowska i Kińczyk jest niedostepny - trasa wydaje się przesliczna .Szkoda ,że są niedostepne
Cytat:
„Cudze chwalicie, swego nie znacie..?” Znamy! I chcemy się pochwalić! ZDJĘCIA
MYCZKOWCE/SOLINA. Sezon turystyczny w Bieszczadach trwa około 5 miesięcy. Od maja do września turyści chętnie odwiedzają ten zakątek Polski. Pojawiła się szansa, że także w zimie będą przyjeżdżać nad Jezioro Solińskie oraz Myczkowieckie. Z inicjatywy księdza Bogdana Janika, dyrektora Ośrodka Caritas w Myczkowcach wokół Jeziora Myczkowieckiego powstaną ścieżki spacerowe.
http://beta.esanok.pl/2011/%E2%80%9E...pochwalic.html
w materiale filmowym można wyczuć pewien niepokój metafizyczny... coś podobnego widziałem w Blue Velvet D. Lyncha
Biorąc wszystkie za i przeciw z prawdziwą przyjemnością przeszedłbym się z Chatki Puchatka na Dwernik Kamien. Czy jest to mozliwe?
Cytat:
Zamieszczone przez
curik
Biorąc wszystkie za i przeciw z prawdziwą przyjemnością przeszedłbym się z Chatki Puchatka na Dwernik Kamien. Czy jest to mozliwe?
Dlaczego nie ??prawdziwa przyjemność, 6 , 7 ...8 godzin wg Twoich możliwości. Hasiakowa Skała (może być z Przeł. Wyżna) - Przełęcz Orłowicza - Zatwarnica - Dwernik Kamień - Nasiczne
Miałem na myśli przejście z "Chatki Puchatka" na Dwernik Kamień przez Jawornik ;D