Odp: Obowiązek zgłaszania wyjazdu w Bieszczady
Wszystko wskazuje, że do ORW Bystre przyjadę PKS-em gdzieś koło 17.30 w poniedziałek. W ORW Bystre mam być jedynym gościem :)
Zamierzam: 11XI Jabłonki-Łopiennik-Dołżyca-Cisna, 12XI Zahoczewie-Żernica Wyżna-Bereźnica Wyżna-Baligród, 13XI Bystre-Żebrak-Mików-Smolnik 14XI wyjazd.
Do zobaczenia więc ale nie na Pigalu ;)
No, no kto wie, może i hasło potrzebne nie będzie;)
Do zobaczenia (mam nadzieję);)
Pozdrawiam:)
A więc prawie wszystkie przeszkody pokonane, spakowany i tylko aby nie zawiódł Neobus o 9.00 z Wawy do Sanoka (ma jechać 6h 20`) a później o 16.05 Veolią do Bystrego. Jadę Neobusem pierwszy raz, dwa razy rezerwację robiłem i... może dobrze, bo przy potwierdzeniu okazało się, że mnie nie ma na liście. Miałem ostatnio już kilka przymiarek na krótki wypad w Biesy i wszystkie brały w czambuł, czyżby fatum prysło?
nie wiem czy ten wątek jest jeszcze aktualny ( albo poprostu ostatnio nikt sie nie dzielił swoimi planami wyjazdowymi w bieszczady ) :D wybiera się ktoś w bieszczady marzec - kwiecień ??
Hej:)
W ramach zgłaszania się na wyjazd KIMB-owy na transport informuję, że będę jechał ciemnym przedświtem 14-go maja z Krakowa;> mam max 2 miejsca w 'szroplu', chyba sprawne hamulce i 110 KM pod klapą więc jakoś się doturlam:d Powrót: niedziela w dzień.
Zapisy wg kolejności:)
Derty
Zaplanowałem pobyt w Bieszczadach w dn. 11 - 20 maja.
Już wpłaciłem zaliczkę a conto kosztu zakwaterowania w Ustrzykach Grn.
W środę 13 maja przymierzam się (o ile pozwoli na to pogoda) do jakiegoś pieszego całodniowego maratonu (co najmniej 30 km po górach).
Mam pobyt już zarezerwowany od 14 do 17 maja w UG. Na jeden dzień chcę wyskoczyć w okolice Polany a na drugi mam ochotę na zabawę z GPS-em albo coś jeszcze wymyślę. Przed południem w niedzielę wyjeżdżam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Mam pobyt już zarezerwowany od 14 do 17 maja w UG. (...) Przed południem w niedzielę wyjeżdżam.
Niewyspany i na kacu ???!!!
Zglaszam pobyt w Nasicznym w dniach 27 noca do 30 w poludnie.
Marcowe będą w Wisanie na święta, czyli od 11 do 13 kwietnia :-)