Witajcie! Chętnie pojadę z Wami. Zabiorę 3 a nawet 4 osoby (wolałbym 3,bo Plebania niewielka). Co do wyjścia na Pikuj to nie wykluczam, ale raczej wybiorę jakiś mniej ambitny wariant. Resztę się dogra. Pozdrawiam! + P......
Wersja do druku
Irasowóz
Iras
Basia
Zbyszekj
Andrzej
Wojtek
Orsini
Vm
Maniowóz
Manio
Tarnina
Młody
Pioabram
Ewa Dercikowa
Marcowóz
Marcowy
Marcowa
Marcówna
Pastorowa Plebania
Pastor
Derty
Ewa Scelina
Marcin Scelina
Pastorku to fantastyczne, że się zdecydowałeś, bardzo bardzo się cieszę. Robi się coraz większa wyprawa :) Irasku, pewnie musisz zamowić autobus :)
FANTASTYCZNIE!!!
Ja Ci bardzo chętnie potowarzyszę zawsze i wszędzie!!!tylko już bez spirytusu :mrgreen: wino, ja teraz wino pijam, w końcu w Kanie Galilejskiej nie powstała wódka;-))
to by było fantastycznie już w ogóle.
SB nie daj się prosić długo
Na Pikuju nie byłem i chyba nie będę. Na Irasową wyprawę wybieram się ze względu na doborowe,sympatyczne towarzystwo. Mam nadzieje że Sz. Prezydent przyjmie zaproszenie. Miejsce na Plebanii (czyt. N. Patrol) gwarantowane. Nalewkę (symboliczną ilość), zabiorę, chociaż ukraińskie trunki też mają swoją renomę.
Re: Orsini
Znasz moje zasady (zwane czasami prawem zwyczajowym), więc wiesz że nie ośmieliłbym się damie zaproponować wódki. W grę wchodzi tylko spirytus, ewentualnie z niewielką domieszką mrożonej herbaty (jak u Lacha).
Co do wina i Kany Galilejskiej to odrobina sceptycyzmu wskazana. Ja sam robiłem podobne cuda (jako ministrant), tylko w odwrotną stronę, tzn. wino zamieniałem w wodę czy jakoś tak!
Cieszę się na ten wyjazd, pozdrawiam - Pastor ręką własną
Popłakałam się ze śmiechu :mrgreen::-D:mrgreen:
Mogę zapisać się z koleżanką?