Odp: Nowe forum bieszczadzkie
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
Nie będzie jedyna - arcybiskup też Nas czyta a nie pisze!
Nie mogę no;-)))
Jak Pastora można nie kochać? :-D
ArcyPastorze
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
...Powtórzę za wp.krzysztofem - Roma locuta causa finita , ale szkoda!!!
Cytaty pochodzą z wypowiedzi Bertranda236
Ten cytat to historia tak zamierzchła, że Bertrand musi być multiinkarnacją na skalę kosmosu.
W tym niby katolickim kraju ta zasada oznacza tylko jedno - wypowiedź kościoła jest wiążąca dla wiernych (kazania niejakiego świętego Augustyna).
Warto czasem zastanowić się?
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
My tu sobie o
Lucynie, a Ona to wszystko czyta i denerwuje się przed komputerem.
Aż do mnie zadzwoniła a potem i e-maila wysłała.
Zupełnie wyjątkowo i jednorazowo obarczyła mnie rolą listonosza - z krótkim i miłym przesłaniem do Was. Oto ono:
"Witam, bardzo cieszę się, że Kazik umożliwił mi pożegnanie z Wami. [...]
Zapraszam też na www.forum.turystyka-gorska.pl Tam znalazłam swoją nową przystań. Jesteście mi bardzo bliscy więc do zobaczenia na szlaku.
Kazik dziękuję za umożliwienie mi napisanie tego listu."
.
Cóż, ta kobieta nigdy sie tego nie nauczy!!! Zawsze i wszędzie będzie spamować! Nawet za Waszym posrednictwem!
pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
Powtórzę za wp.krzysztofem - Roma locuta causa finita , ale szkoda!!!
Wasza Wielebność. Zgadzam się: może i szkoda......
Ja osobiście do Sz.P. Lucyny nic nie mam. Szczęśliwie nie znalazłem się w ogniu jej "merytorycznej" krytyki. A choćby nawet - to rzeczą ludzką jest błądzić....
Nie wszyscy są do bólu merytoryczni. Można pisać językiem adiunkta, doktoranta, nawet doktora. Można też zwyczajnie - od serca.
Forum dyskusyjne to nie dedykowany USENET. Nawet osoby o niewielkiej wiedzy merytorycznej mogą/maja prawo/powinny zarejestrować się i brać udział w dyskusji, dzielić sie wrażeniami, wyrażać poglądy. Bez sztorcowania i walenia merytorycznym młotkiem po głowie.
Wartością samą w sobie są ludzie, uczestnicy dyskusji, zafascynowani przyrodą regionu. Bez nowych userów forum umrze śmiercią naturalną, lub co najwyżej zdegraduje się do roli forum "wzajemnej adoracji" (plus minus) 30 "starych i zasłużonych" użytkowników. A tego nie chcemy - prawda?
Kłaniam się nisko.
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
No i za to Wojtuś Cię kocham:oops:
A nie czerwień się Michale, nie jesteś jedynym, ja też siebie kocham, hehe
Do zobaczenia na jakimś piwku w Jabłonkach;)
@Darek
Nie traktuj mojego posta jako krytyki swojego działania, absolutnie! To tylko takie dywagacje na temat poniekąd niezbyt czytelnej (dla czytających) sprawie.
Pozdrawiam:)
Odp: Wątek na temat Lucyny [wydzielony]
Z inicjatywy PT Userów temat Lucyny został wydzielony z wątku poświęconego nowemu forum.
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Z inicjatywy PT Userów temat Lucyny został wydzielony z wątku poświęconego nowemu forum.
A więc na temat Lucyny (zamiast Maryny) można bez końca. Jak na razie średnio 15 postów dziennie.
To Ci się,Andrzeju,udało!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
To Ci się,Andrzeju,udało!!!
Może powstanie nowe powiedzenie forumowe.:-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Dziekuję Dobry Człowieku!
Już myślałem, ze Nowe forum, to Lucyna....
pozdrawiam