W ogóle można zmienić logo forum na nowe - to, które było drukowane na koszulkach. Zdaje się, że ktoś kiedyś to zapowiadał... I nawet dostał odpowiednie pliki ;]
Wersja do druku
W ogóle można zmienić logo forum na nowe - to, które było drukowane na koszulkach. Zdaje się, że ktoś kiedyś to zapowiadał... I nawet dostał odpowiednie pliki ;]
No właśnie pliki nie dotarły (potrzebuję wektora albo psd). Jpg niestety nie wystarczy.
Coś się dzieje niedobrego z bazą danych forum, konkretnie w wątku o cerkwiach jest strona 113 a jakby jej nie było. Tam jest tylko mój post, jak to pomoże to proszę go śmiało wysłać w kosmos.
Już jest ok.
Dzięki.
Po Twoim poście Bertrand236 coś mi nie pasowało, bo dziś tak wstawiałem i sortowałem fotki jak napisał admin.
Na potrzeby odpowiedzi sprawdziłem - faktycznie nie działa!
Poszukałem i już wiem. Inaczej tę funkcjonalność obsługują różne przeglądarki (przynajmniej u mnie). Internet Explorer pozwala dodawać tak jak pisze admin, a Opera nie. Poza tym inaczej załącza się fotki pisząc odpowiedź "szybką", a inaczej używając "opcji zaawansowanych" (tu jest więcej możliwości).
O.K. Popróbuję
Ja swój opis robiłem na Chrome i Firefox.
Mam Explorera i innej nie mogę mieć...
Pozdrawiam