Jak nie chcesz polemiki - nie polemizuj.
Masz gdzieś tytuły - nie rób wokół nich takiej szopki.
Nadspodziewanie długo wałkuje się ten temat...
Wersja do druku
Zgrabnie to Buba ujęła i właściwie patrząc na to co się dzieje, to nie wiadomo czy płakać, czy się śmiać. Ale, że śmieszne za bardzo to nie jest, jak również takie błahostki nie wycisną chyba nikomu łez z oczu, pozostaje obserwować jak dorośli faceci potrafią w żenujący sposób "bawić się" w swoich piaskownicach...
[QUOTE=buba;109825]wiecie co? ja jednego nie rozumiem.. jezdze na zloty z przynajmniej 5 forow.. ludzie sie zjezdzaja i sie dobrze bawia... czasem grupa sie po prostu skrzykuje i przyjezdza, czasem ktos decyduje sie pomoc w organizacji, czesto osoba ktora ma blisko w miejsce zlotu, zna je, czy po prostu ma ochote... a inni sie ciesza ze ktos zorganizowal.. czemu tutaj taki cyrk???
I tak do tej pory było!Bez zbędnego zamieszania, Rad, Prezydentów - którego główna rola polegała na przemówieniu i otwarciu KIMBu , organizowaliśmy się i zawsze KIMB był i ludzie się dobrze bawili. A w tym roku topór wisi w powietrzu... a szkoda, szkoda wielka.
Nie rozumiem, o co wam chodzi. Mam chyba prawo ustosunkować się do postu, który mnie bezpośrednio dotyczy. Nie
banujcie mnie.
Ale OK. Mnie też to już nudzi. Napisałem co miałem napisać i obiecuję, że więcej na ten temat się nie odezwę.
Dawniej na nudę przydługiej zimy były fajne zajęcia, np. WYPLATANIE koszyków!
Przednówek się przeciąga na północy i z głodu się w głowach zaczyna przewracać. Cała sprawa zdaje się mieć esbecki charakter.
:mrgreen: Znam jeszcze jeden sposób spędzania długich zimowych wieczorów - darcie pierza. Biorąc pod uwagę, że niektórym sie obrosło, :-P a tylu chętnych do darcia to mogłoby być niezłe widowisko.
Jak jeszcze dodam do swojego wyobrażenia smołe do wytarzania to by był KIMB:mrgreen:
Jak dotąd, to Piskal odwalił kawał dobrej roboty. KIMB się odbędzie. Jest w tym sporo jego zasługi. I za to mu dziękuję.
Długi
długi - szacunek !