Odp: Pola namiotowe z parkingami
Cytat:
Zamieszczone przez
przem1972
Witam !
Zna ktoś pola namiotowe z możliwością parkingowania samochodem na nich.Najlepiej w rejonie Wetliny ,Ustrzyk Grn.,Cisnej.? Mogą być oczywiście inne lokalizacje (w końcu będzie samochód).
Cześć!
Hmm, dużo zależy, co rozumiesz pod określeniem "pole namiotowe z możliwością parkowania"?
Bo jeżeli miejsce, gdzie można rozbić legalnie namiot z minimum zaplecza (minimum = łąka, zadaszony stół/wiata, drewniany wychodek, drewniany płot), do którego można podjechać autem, to MSZ jest takich wiele. Można się też rozbić przy ośrodkach agroturystycznych (tego typu, do jakich linki już dostałeś), albo przy stanicach harcerskich.
Ale jeżeli szukasz parkingu chronionego, to zdaje się, masz problem :-)
pozdr - Tomek
A pole namiotowe przy Hotelu Górskim w Wetlinie?
Cisna - pole namiotowe k. Okrąglika,
Duszatyn - pole biwakowe (też tam parkują, ale ciutkę wcześniej jest strzeżony parking), uwaga bo droga jest zakladowa od strony Komańczy, ale od strony Smolnika można :)
jeszcze tutaj http://www.bdpn.pl/index.php?option=...d=57&Itemid=57
mysle ze smialo mozna polecic PTTK w Wetlinie-jak wjezdzasz do Wetliny od Cisnej to pierwsza w prawo za sklepem ABC poza polem namiotowym i miejscem na auto dosc smacznie i tanio mozna tam zjesc-wada jak dla mnie ale to moje odczucia zdarzajace sie tam dosc glosne grupy osob tzn.wycieczki szkolne itp ale poza tym jest ok.A jedzonko naprawde w cenach b.umiarkowanych-cena za prosty 2-daniowy obiad w zeszlym roku w lipcu ok 15-20zl to juz razem z piwem i bardzo mila obsluga.
Wiecej nie pisze bo zaraz bede posadzony o reklame
Cytat:
Zamieszczone przez
diabel-1410
mysle ze smialo mozna polecic PTTK w Wetlinie-jak wjezdzasz do Wetliny od Cisnej to pierwsza w prawo za sklepem ABC poza polem namiotowym i miejscem na auto dosc smacznie i tanio mozna tam zjesc-wada jak dla mnie ale to moje odczucia zdarzajace sie tam dosc glosne grupy osob tzn.wycieczki szkolne itp ale poza tym jest ok.A jedzonko naprawde w cenach b.umiarkowanych-cena za prosty 2-daniowy obiad w zeszlym roku w lipcu ok 15-20zl to juz razem z piwem i bardzo mila obsluga.
Wiecej nie pisze bo zaraz bede posadzony o reklame
Za 15-20 zł to ja mam obiad w każdej bieszczadzkiej restauracji. No prawie każdej. Nie przejmuj się reklamą. To jest forum, gdzie każdy może polecać coś dobrego o ile nie zalogował się tylko po to aby reklamowac swoje uslugi.
W Pczczelinach Widełkach kiedyś było fajne pole namiotowe, działa jeszcze?
Dzięki za odpowiedzi,jest jeszcze trochę czasu więc myślę że coś się wykrystalizuje.Jak komuś jeszcze się coś przypomni to też będzie ok.Pozdrawiam.
Odp: Najlepsze pole namiotowe
Tak tytułem informacji; działa już pole namiotowe w Żubraczem.
Zwie się ono " Stacja Bieszczady" - google pomoże znaleźć. A ja osobiście uważam, że warto. Klimatycznie bywa.
Odp: Dwernik-Zatwarnica-Nasiczne
Cytat:
Zamieszczone przez
stary zgred
Moją bazą wypadową będzie ośrodek wczasowy Sękowiec8-)
Odgrzewam stary wątek, bo też będę miał tam bazę.
Jakie jest inne pole namiotowe w okolicy otwarte we wrześniu, gdzie mógłbym sprawdzić swoją mobilność? Potrzebuję przejść z całym "zestawem sypialnym" na plecach w inne miejsce.