Odp: Foto-Powsimorda 2012 - zaproszenie do konsumpcji.
Oj tak tak... wrażenia piszę gdzie indziej, ale wspaniałą atmosferę zapamiętam na długo.
Jak tak dalej pójdzie to trzeba dla domku mavo zrobić grafik lub kalendarz (jak w Chacie Socjologa). Ja się chyba też zapiszę na jakiś kulig "cy cuś" bo baranka to już u Ciebie mavo jadłem.
A.D. 2012 czy nadchodzi koniec świata? przeczytałem w dwa dni. Dziękuję za książkę. No cóż ostatnio czytane książki to niczym jakiś swoisty ciąg. Książka mi się podobała bo spojrzałem na pewne zjawiska innymi oczama.
ps. Zaraz... o jaką resztę chodzi?
Noo.To zróbmy tą imprezke.
Jakiś temat przewodni?
Reconie.Dużym chłopcem jesteś.;)
PS Zapaliło by się papieroska.:smile:
Cytat:
Zamieszczone przez
mavo
PS Zapaliło by się papieroska.:smile:
A Ty Ty robaczku ... ;) :razz:
Jestem za imprezką :) za tematem przewodnim również ... :) jak widać ogólnie jestem na tak :mrgreen: Znaczy się dyskusję czas rozpocząć ... ?
W ostatnim poście zapomniałem dodać Osu. Przepraszam.
a ja tych Osu nie lubię... szczególnie jak mi taki Osu lata i osuje :) ... ale co z tematem kolejnej konsumpcji ?
Cytat:
Zamieszczone przez
komisaRz von Ryba
hi hi hi
Ivan sam był oniemiały urodą i sensualnością uczestniczek powsimordowego spotkania...
[...]wy poliaki sprytne ludzie, wszystkie dziewczyny poszły w plener z uczestnikami,a ja zanim oczy przemył zostałem sam z...[...]
u nas na Ukrainie,takich modelek nie ma[...]
pozdrawiam Ivana, który jako jeden z nielicznych był w stanie udżwignąć brzemię fotografa ...czyli aparat fotograficzny :)
Ivan od lat dziecięcych miał awersję po słowa pisanego. Gdy dyrektor szkoły zmusił go do wypracowania to popełnił je na papierze toaletowym.
I tu dygresja !:!::idea:
Jeśli ktoś nie ma drygu do pisania ? (awersję wręcz) to czy może być na płaszczyźnie forumowej ?
Czy może uczestniczyć w spotkaniach forumowych ?
Wszakże jeśli chodzi o wirtualna obecność to go no ie ma (na buku). Ale Ivan jest !
hallo
zima tuż...a fotka z jesieni jeszcze nie zawisła ...:shock:
jako ,taka kropka nad ...czarna na białym niech jest ...;)
PS.
Fotografia w pełnej okazałości dostępna dla uczestników ,
w formacie :30cm*30cm (12 MB jako JPG),po przesłaniu na priv emila właściwego do odbioru powyższej przesyłki .:-P
http://galeria.serwertomeks.nazwa.pl...eb07a.jpg&q=75
Witam
Hmmm... bywam na forum dosyć często, pisuję raczej rzadko, ale wiedziony ciekawością (i odrobiną doświadczenia;-), zadałem sobie pytanie - jak może wyglądać negatyw, gdy spróbujemy skonwertować go do... negatywu ;-)))). Sprawdziłem i... to działa ;-))))
Pozdrawiam, nie tylko osoby ze zdjęcia ;-)))))