Odp: XIV KIMB 2015 - rozkład jazdy i lista obecności
Kochani KIMBowicze! Znów KIMB mnie ominie :( :( Znów zmieniam robotę i urlopu od 11.05 mam totalne null. A z Poznania inaczej nie da rady. Żałuję okropnie, ale mimo wszystko mam nadzieję, że poznanych już Bieszczadników będę miała okazję spotkać ponownie TAM.... Pewnie najwcześniej we wrześniu... Ubolewam straszliwie i życzę udanego, jak najlepszego! Może next time, w końcu się uda!
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
KIMB odbędzie się o godz. 19 w sobotę w Balnicy. Nie ma większego planu (...)
A może jakaś transmisja na żywo? :grin:
W moim przypadku doszło do kolizji terminów - w Bieszczady mogę się wybrać dopiero 24 maja. Tak więc na KIMB-ie niestety w tym roku nie będę.
A co do drobnej "przedpłaty", jaką wcześniej uiściłem, to jej wykorzystanie pozostawiam w rękach Szefowej - Jimi. Niech ją przeznaczy na jakiś zbożny (ew. zbożowy:-)) cel.
Czesc,
czy kogos z Poznania moglbym poprosic o przewiezienie flaszki wina dla Jimmy?
Piotrek
Hm ząswitało światełko nadziei,że znajdzie się 2 dni wolnego może uda się poznać szanowne grono............
Ze względu na bliski termin KIMB-u bardzo proszę Szanownych Sponsorów Powsimordowych o dostawę upominków bezpośrednio do Balnicy - osobiście lub pocztą :-)
Jadącym na KIMB samochodami chciałbym podpowiedzieć, że między Komańczą, a Radoszycami jest remont drogi i miejsca z ruchem wahadłowym.
Ponawiam prośbę o zgłoszenie się dobrej duszy z Lublina, która zechciałaby przewieźć niedużą paczkę z nagrodami dla Coshoo na trasie Balnica - Lublin. Bies Wam tego nie zapomni :-)
Wszystko jasne!
Nowa praca, nowe obowiązki. Niestety będę na KIMBie tylko duchem. Nie stukniemy sie szkłem w realu, co nie oznacza, że nie zrobię tego na odleglość.
Nie życzę miłego spędzenia czasu, bo wiem, że i tak będzie miło. Dobrej pogody i lekkiego wstawania w niedzielę.
Pozdrawiam serdecznie
Prawdopodobnie przybędę. Albo razy dwa. Zobaczymy.
Pytanie mam do osób z Rzeszowa - orientujecie się czy w autobusach Arriva (dawna Veolia) relacji Rzeszów - Sanok - Cisna można przewozić rowery? Dzwoniłam do nich na 5 numerów ale nie odbierają.