Wieeeeelka szkoda :((
Wersja do druku
A już mavo popędza by jak najwcześniej pierwszego maja być pomiędzy Połoninami.
Nadszedł mój czas....jutro jadę....:-D
Piskal w Sękowcu 17-23 maja. Zapraszam na wspólne łazęgowanie.
Za tydzień o tej porze pakuje plecak :D
Dzisiaj wieczorem white_coffee i ja meldujemy się w Dwerniku, który będziemy okupować do soboty. Jeśli zauważycie żółtą Felicię, to znaczy, że kręcimy się gdzieś na pobliskim szlaku.
29.04-2.05 w okolicach UG...z noclegiem w ZpC:razz:
W grupie 8-osobowej
Pozdrawiam
chociaż jestem tu nowa chwalę się, wyjazd:1.07, cel Wetlina, plany Halicz, Okrąglik i tradycyjnie jak co roku Wetlińska :)
Ja planuję pobyt w dn. 11-21 lipiec 2013. Zakwaterowanie- Ustrzyki Dolne. Problem: brak pojazdu własnego :)
:grin:Będę rezydował w Polańczyku w ośrodku Molo od 17 czerwca do....lipca którego?...jeszcze nie wiem...;)
Będę się luzował z rodzinką na bazie w Radocynie jakoś 6-21 lipca
P.
I doczekałem, od 9 do 18 lipca będę w UG.
Będzie ciężko, upał ponad 30 stopni a my 04 - 11 sierpnia w Wołkowyi. W co się bawić w taki skwar?
Pozdrowienia!
Wojtek z...
W tej chwili na Szybenicy 33 stopnie. Wczoraj po południu termometr w słońcu pokazywał 43 a ja cały dzień (2 dni) na rowerku z górki i pod górkę cały czas (rozciapany łokieć, podarte przedramię, dwie szramy na dłoni i mega siniak na nodze -czyli zjeżdżająca Jimi rowerem z górki na pazurki -i to na samym starcie wyprawy :D) W co się bawić? Najlepiej siedzieć w lesie -tam chłodniej! :>
Mam nadzieję że nie trafią z prognozą, my chcemy chodzić, chodzić...:grin:
Melduje przyjazd w Bieszczady ! To jest 04.08.2013r. Oczywiście Wołkowyja!
Pozdrawiam!
Od 13.08 do 19.08.2013 w H.G. Wetlina. Mam nadzieje, że upały troszkę zelżeją.
Pozdrawiam!
Dziś wyjazd. Czyli od jutra w Duszatynie ;)
Pozdrawiam
Długi
Ja chcę jechać nad Solinę za tydzień, więc też mnie tam można będzie spotkać:)
Od 24 sierpnia (czyli już bardzo niedługo:) Wetlina i okolice. Myślę, że na pewno do końca miesiąca, czyli do 31 sierpnia. Nie mogę się już
doczekać!:)
To już jutro! Tarnawa Niżna - Baza nad Roztoką do 8. września :)
Od 14.09-20.09 br baza w Kalnicy k/Wetliny. Szlaki co wpadnie do głowy:). A może 15.09. godz. 17.00 urodzinowe piwo pod wiatą koło sklepu w Kalnicy? Zapraszam.
mała pomyłka nie Komańcza tylko Kalnica:razz:
Się wpisałem
Jadę i pomimo marnych prognoz pogodowych jestem szczęśliwa....:-P
:mrgreen:Od 9 -12 pazdziernika schronisko Koliba,łazęga po górach itd,od 12 wieczorem do17, Polańczyk balety w Amer-Polu karaoke itd...od 17 do.....? Cisna-schronisko pod Honem,spotkanie integracyjne z bratniego forum ..:-D
A nie "ukręcisz mordy w nasiczniańskim stylu"?
Jutro w Bieszczady :) Na cały tydzień :D
Cały tydzień?????Jak to?Tak można?Tak się da?Zazdraszczam.
Mi może się na weekend może urwać.Się obaczy niebawem;)
To może jakieś spotkano ?? :-) jestem w Zajezdzie pod Caryńską w Ustrzykach Górnych (oczywiście tylko wieczorami) od jutra do niedzieli i od czwartku do przyszłej niedzieli :-)
Da się da - co roku się da :) Ja weekend Cisna później Koliba.
Witam. 14-go pażdziernika będę jechał w Bieszczdy. Po trasie mam między innymi Lublin. Kontakt na priv.
10-13.10 jestem w UG..
!2-13 .10 będę tu i tam ale grunt ,że w Bieszczadach.
Mam dla wszystkich złą wiadomość- jednak przyjadę. Będę od wtorku do soboty, uciekajcie w Dzikie Pola. Co prawda są straceńcy, co chcą się ze mną spotkać, ale są to jednastki i tak przeznaczone do odstrzału.:razz: