-
Odp: Nowy użytkownik - powitanie
Witajcie!!!
Właśnie niedawno zawitałem na tą stronkę. Dotychczas korzystałem z portali konkurencji, ale Mea Culpa, obiecuję, że już nie będę
A tak szczerze, to tu się cos dzieje przynajmniej. Mam nadzieję, że towarzystwo jest serdeczne i pomoże w potrzebie
Pzdr
-
Eeee, aż tak zaborczy to my nie som;-)
Korzystaj ze wszystkiego co dostępne.
I witaj;-)))))
-
Dzięki za miłe powitanie! :-)
WUKA - szperać szperam, ale może ktoś coś poradzi spersonalizowanego :-)
-
Może być problemik, Słowacja nie jest tak popularna.
Dlatego fajnie, że jedziesz. Dowiemy się dlaczego w sumie nie jest;-)
Poza Tatrami i Fatrami oczywiście.
-
-
Tia, mój odwieczny problem porywania się na rzeczy, których nikt/mało kto, robił ;-)
Cóż, pójdę, opiszę i dam znać :-)
-
Jedno pewne, na pewno się nie zawiedziesz. To klimatyczne pogranicze, pełne cerkiewek, miłych ludzi, dobrej kuchni. Polecam po drodze skansen w Swidniku, Kupele,Stropków.Bardzo jestem ciekawa twoich wrażeń i doświadczeń. Przykro o tym pisać, ale uważaj na sympatyczne maluchy, które kiedyś nas sprawnie okradły .Powodzenia!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Zenobius
Tia, mój odwieczny problem porywania się na rzeczy, których nikt/mało kto, robił ;-)
Cóż, pójdę, opiszę i dam znać :-)
W kwestii Słowacji (całej) to ja mogę pomóc, ale proszę o konkretne pytania.
I może by tak w osobnym wątku, a nie "powitalnym".
I w ogóle to też witam
Basia
-
siema!
Zacząłem juz pisać o rykowisku, a nawet się nie przywitałem. Gdzie moje maniery...
Naprawiam ten błąd i mówię wszystkim CZEŚĆ!!!
pozdro!
-
Cześć Zork! Czuj się wśród nas dobrze!
-
-
-
Witam, jestem nowy, fajnie coś takiego napisać bo tak w realu na tym świecie chodzę już prawie 50 lat. Zawsze lubiłem chodzić po górach, ale w tym roku wymyśliłem sobie że od Rabki przejdę sobie czerwonym szlakiem w Bieszczady. Niestety z konieczności nie w jednym etapie ale na raty. Do tej pory w dwóch odcinkach doszedłem do Chyrowej /Beskid Niski/. Mam nadzieję że we wrześniu w kolejnym wypadzie dojdę do Komańczy. Pozdrawiam wszystkich.
-
-
-
Serdecznie witam nowoprzybyłych Bieszczadników!:)
-
Witajcie, też jestem nowa, choć Bieszczady do listopada 2009 roku były tylko dla mnie nazwą, wyrazem, bliżej nieokreślonym miejscem na mapie. Wszystko zmieniło się w dniu w którym pojechałam w Bieszczady na wycieczkę na wycieczkę z pracy. Trzeciego dnia po zakrapianej imprezie, trzygodzinnym śnie, na kacu i żeby było weselej z bulami menstruacyjnymi weszłam na połoninę Wetlińską. Był to dla mnie wielki wysiłek, parokrotnie chciałam zawrócić ale doszłam. Na szczycie idąc szlakiem pokochałam te góry. Miłość tę okupiłam potem, krwią i łzami ale nic co dobre nie przychodzi łatwo. Zrozumiała co oznacza << ścieżka gór >>. Poprzez wysiłek poczułam się oczyszczona, poczułam się człowiekiem takim jakim zawsze chciałam być - dobrym człowiekiem. Wszystko co nieistotne spadło przestało się liczyć. Endorfiny puściły mnie dopiero po 6 miesiącach i nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak wtedy.
Dzisiaj myśląc o Bieszczadach myślę o domu którym się dla mnie stały. Zagarnęły moje serce.Więc witajcie bo wiem dokładnie co czujecie do tych gór i cieszę się że trafiłam na to forum.
-
Ładnie napisałaś,jakże Cię rozumiemy (chociaż mnie bóle menstruacyjne nie dotyczą. Chyba że bóle menstruacyjne duszy). Witaj na forum!
-
Witaj zarażona kobieto-dwie informacje 1-to pozytywna choroba 2 niestety są duże szanse na to że zaczniesz odlicza jak większośc z nas czas od pobytu tam do kolejnego a reszta straci znaczenie
-
fajnie,
energia i szczerość rozsadza twoje pisanie,
witam
ps .a pierogi to jakie lubia w radomiu ???
-
Ruskie bardzo lubimy no i te z grzybami. Niestety internet mam tylko w pracy. W domu siedzę na walizkach i czekam na przeprowadzkę więc go nie zakładam. O Bieszczadach mogę pomarzyć dopiero w przyszłym roku. Teraz mam na głowie wykańczanie domu. Diabel 1410 masz rację strasznie mnie ciągnie w góry i tęskno mi strasznie. Bardzo się cieszę z waszego ciepłego przyjęcia. Pozdrawiam.
-
-
Witaj Krysiu dobrze jest << usłyszeć >> u nas :-)))
-
Witaj,witaj! I wszelkie "między" Bieszczadami przeczekuj wspólnie z nami.Pozdrawiam!
-
-
witaj ! ..z Radomia to już całkiem niedaleko W Biesy...zawsze jak mijam Radom , to tak się czuję.:razz:
-
Witam wszystkich użytkowników forum.
W Bieszczadach na poważnie byłem w tym roku pierwszy raz i muszę przyznać że co najmniej się zauroczyłem. Chociaż w życiu miałem szczęście być i łazić po różnych górach, to jakoś żadne z nich nie wzbudziły u mnie czegoś takiego, sam nie wiem jak to nazwać. Od kiedy wróciłem z tygodniowych wakacji czuję się jak przyciągany przez jakiś wielki bieszczadzki magnes, czy coś w tym rodzaju. I przeglądając to forum widzę, że nie jestem wyjątkiem. To jakaś choroba?..
Poza tym chciałem bardzo podziękować, bo dzięki wszelkim informacjom i doświadczeniom użytkowników forum łatwiej było mi zaplanować wyjazd, wiedziałem jak przyjechać, gdzie spać, co jeść, którędy chodzić, etc. Jeszcze raz dzięki i mam nadzieję, że moje krótkie bo tygodniowe doświadczenia też się komuś na coś przydadzą.
Pozdrawiam wszystkich tęskniących jak ja
-
Tak! Bieszczadzki bakcyl, to jest "taki mikrob co go wdychasz na wędrówce"...Tylko dlaczego jesteś smutny? Przypomnij sobie i nam ten pobyt relacją, która ucieszy! Pozdrawiam.
-
Cześć " smutny " zawsze chodząc po wysokich górach miałam wrażenie że one istnieją dla samych siebie a my możemy tylko po nich chodzić czy wspinać się. Będąc w Biesach czułam że te góry są dla ludzi, akceptują nas i wręcz zapraszają żeby w nich żyć. W yjątkowa aura i energia tych gór to właśnie ten Bieszczadzki bakcyl. Jak już się zaraziłeś to będzie z tobą, raz bardziej nasilony raz mniej. Jo tyż nowa -Witaj
-
Hallo,
Witamy na szlaku !
Ps. .a pierozki "smutne" to jakie sa ???
Zapraszam z przepisem do offu u dolu forum
Hej
-
Hej, to ja z tych nowych, etapami docieram do Bieszczad , doszedłem do Komańczy z zachodu, wróciłem dzisiaj domu po pięciodniowej wędrówce po Beskidzie Niskim i czekam na następną pełnię Księżyca z piękną pogodą by powrócić do Komańczy i iść dalej na wschód. Widziałem z daleka przy tej pięknej pogodzie POŁONINY. Wyglądały jak olbrzymie statki kosmiczne - niesamowite. Jelenie ryczały i spać nie dawały. Pozdrawiam wszystkich - mamut.
-
Dobrze jest mieć plan, mieć marzenia/
Niech Osławica nie będzie przeszkodą, uwierz że za nią kryją się piękne rejony
Niech granica nie będzie przeszkodą, uwierz że za nią też kryją się piękne rejony.
Uśmiechnij się - zapraszamy w Bieszczady.
-
Siemanko,
po Bieszczadach pałętam się od paru lat, ale dopiero teraz naszło mnie, by dotrzeć w rejony najdalsze i najdziksze, zapomniane. Ruszam pojutrze :D
Pozdrawiam Wszystkich
Kosinowy Człowiek
-
Witam wszystkich Bieszczadników.
Często bywałem na forum i "przysłuchiwałem" się różnym dyskusjom, przyszła kolej na wizyty bardziej oficjalne :)
Pozdrawiam, do zobaczenia w Bieszczadach.
-
Witojcie !
To jeszcze nie jest tak źle na forumie jeśli przysłuchując się różnym dysputom postanowiłeś się przysiąśc bliżej.
A co to sprawiło że z Wrocławia minąłeś tyle górek po drodze, aby zatrzymać się na samym końcu ?
-
Witajcie i bierzcie się za pisanie!
-
Witaj i aktywnie włącz się do dyskusji na forum.
-
Tak naprawdę nie zatrzymałem się na końcu, tylko wracam do początku :) Pochodzę z Podkarpacia i ilekroć odwiedzam rodzinne strony, staram się odwiedzić też Bieszczady.
-
-
wrocław i twój nik
toż to prawie lwowskie klimaty,aj