To było sporą podpowiedzią i drugie zdjęcie, na którym już lepiej widać przekaźnik.
Wersja do druku
No to ja jeszcze tylko dodam, że jestem pełen podziwu dla odgadujących zagadki w tym wątku. Sam pewnie nie rozpoznałbym widoku na swoim własnym zdjęciu a tu proszę - wygrzebane gdzieś zdjęcie, chwila zastanowienia i jest odpowiedź. Moim zdaniem za działalność w tym wątku należy się specjalna nagroda. Za tę konkretną zagadkę też, przy najbliższej okazji :smile:
A ja proszę o niezadawanie zagadek po 22 godzinie (chodzę spać z kurami - nie żeby od razu zoofilia, tak po prostu mam :shock: ) aż do piętnastej następnego dnia ;)
A dziś mam dla Was małe zbliżenie na cudne łąki:
Załącznik 32147
Naprowadzajka: dość charakterystyczna na zdjęciu jest ta wielka polana ze szpalerem drzew.
Brzegi Górne?
Niestety pudło, takie szersze spojrzenie może pomoże:
Załącznik 32162
To będzie widok gdzieś z granicy na słowacką stronę, na Wielką Polanę a w tym szpalerze drzew jest droga z Ruskiego.
To może jeszcze jedna, bardziej swojska, polanka. Z jakiego miejsca jest taki widok?.
Załącznik 32182
Jak widzę, to sprawiłem mały problem tym szczątkowym fragmentem widoku. Więc dla ułatwienia, dokładam jeszcze kawałek. Jest to już 2/3 całości :).
Załącznik 32183