2 załącznik(ów)
Odp: A moze jakies aktualne fotki?
Zrobiłem przed chwilą parę zdjęć.
Zagadka. Jak je zrobiłem? Gdzie to jest?
strzelam :
-komórką
-z torowiska (1)Wetlina (2)
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Zrobiłem przed chwilą parę zdjęć.
Zagadka. Jak je zrobiłem? Gdzie to jest?
Mogę nawet wymienić kto ...zdjęcie drugie :od lewej Wojtek , Ela , Adam i Wiesiek .. coś mi sie wydaje , że zdjęcie robione na stacji benzynowej ... może w Sanoku ??:-D a "telefonem" pewnie robione , jak słusznie zauważył Henek
Zrobione przez webcam na stacji w Cisnej
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Mogę nawet wymienić kto ...zdjęcie drugie :od lewej Wojtek , Ela , Adam i Wiesiek .. coś mi sie wydaje , że zdjęcie robione na stacji benzynowej ...
To się zgadza. Reszta nie. Na zdjęciu jest jeszcze jedna osoba, charakterystyczna dla tego miejsca. Dla ułatwienia dodam, że zdjęcia zrobiłem z dużej odległości.
Za długo pisałem. Irek odgadł.
W sumie dla osób obytych z używaniem laptopa i dostępem do Internetu przez WiFi w Bieszczadach zagadka była prosta. Wojtek ze swoim nowym laptopem pojechał w Bieszczady i spotkał się dzisiaj ze znajomymi geocacherami z Sanoka. Ja przebywam daleko, ale mogłem z nimi rozmawiać na Skypie a nawet się widzieć przez webcam. Przy okazji zrobiłem z komputera parę pamiątkowych zdjęć.
1 załącznik(ów)
Zdjęcie z cerkwi w Łopience. Na ścianie słońce przebijające się przez witraż
8 załącznik(ów)
A tu pare zdjęć z wypadu 31-12-2007_5-01-2008
I postaram się na swojej stronie umieścić więcej zdjęc z wyjazdu zimowego i jesiennego który jestem wam winny.
www.celinskifoto.com
2 załącznik(ów)
Remont Piekiełka daleko w lesie zdjęcie wczorajsze, oraz chatka zdjęcie z niedzieli