Odp: Znasz Bieszczady? Detale
Cytat:
Zamieszczone przez
marekm
Na skutek otrzymanego rozjaśnienia wniskuję, iż obiekt ten znajduje się przy drodze, pomiędzy Bukiem a Dołżycą, po prawej stronie drogi, idąc w kierunku Dołżycy. :-)
Zgadza się, z małą korektą, mianowicie idąc w tym kierunku, mamy murek po lewej ręce.
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
marekm
Foto nr 3 - Łopiennik, " słup " początek szlaku - ścieżki do Bazy Studenckiej " Łopienka"
Foto nr 1 - Cerkwisko w Buku
Te dwie zagadki na razie pozostały nieodgadnięte. Załączam więc do nich kolejne zdjęcia:
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Te dwie zagadki na razie pozostały nieodgadnięte. Załączam więc do nich kolejne zdjęcia:
Pierwsza to Radziejowa, resztka nagrobka a wcześniej krzyże na cerkwisku, zaraz obok.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
sine wiry... chyba lata wczesne 80te?
dokładnie tak, a lata..... dokładnie 1987, kwiecień/maj.
"sir Bazyl" tak jest faktycznie, chyba szedłem raczym sposobem :razz:
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotr
Pierwsza to Radziejowa, resztka nagrobka a wcześniej krzyże na cerkwisku, zaraz obok.
Brawo Piotr! Pozostało jeszcze zdjęcie nr 3 w powiązaniu z rozjaśnieniem też 3
Pozdrówka - Bazyl
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Pozostało jeszcze zdjęcie nr 3 w powiązaniu z rozjaśnieniem też 3l
Czy jest na Forum lekarz, letycyne poproszę, cholesterol w normie, a w rozumie dziuraaaaa!:shock: Gdzie ja to widziałem?
2 załącznik(ów)
Ki czort! Mościapanny i Waszmościowie, śpita? Nikt w nasze góry ukochane nie jeździ, zdjęć nie robi?! A może jeździ i robi, tyle że podzielić się nie chce? Nieładnie, nieładnie...
Ponieważ byłem, zobaczyłem i zdjęć ździebko narobiłem, pozwolicie, że wybrane dwa zapodam:
Pamiętam ten murek skądś...ale ni czorta nie wiem gdzie to było...Krwe? - strzelam ale to chyba niezupełnie bo tam było bardziej zarosniete...:-(
2 załącznik(ów)
Wrzucam i ja dwie fotozagadki.
Do zagadki Wojtka, zdjęcie nr 1 - kapliczka w Kiełczawie.