1 załącznik(ów)
Odp: Skąd znam ten widoczek ?
Cytat:
Zamieszczone przez
zbyszek1509
(...) Dzięki za miłą zabawę i bliski kontakt z mapą. Pozdrawiam.
Niezmiernie cieszę się, że się nie poddawałeś, tym bardziej, że kierunek już na samym początku namierzyłeś prawie idealnie! Ja gdybym zobaczył to zdjęcie i sam tam nie był, to pewnie nie dałbym rady tak dobrze ustalić właściwy azymut. A mapa, cóż, moja nie wytrzymuje już bliskiego ze mną kontaktu i powoli zamienia się w puzzle:
Załącznik 32280
Pozdrówka - Bazyl
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
A mapa, cóż, moja nie wytrzymuje już bliskiego ze mną kontaktu i powoli zamienia się w puzzle
A moja synchronicznie z Twoją w okolicach Diablogrodu wypiła mi piwo i zamieniła się w szmatę :twisted:
1 załącznik(ów)
Skąd tak widać Smerek i Wetlińską?
Załącznik 32291
Bardziej okolice Łopiennika.
Panowie z całym szacunkiem, ale ani z Łopiennika ani z Mochmaczki, takiego widoku nie widziałem :). Natomiast jeżeli chodzi o azymut to Mochnaczka jest bliższa prawdy, lecz miejsce zrobionego zdjęcia jest troszkę dalej. No tak + - średnia prędkość piechura po równym terenie:). To tak dla ułatwienia lokalizacji.
1 załącznik(ów)
Może szerze spojrzenie pozwoli łatwiej zlokalizować miejsce zrobionego zdjęcia?.
Załącznik 32304
Może gdzieś z Hona?
PS
Nie pamiętam żeby tam jakiekolwiek widoki były, ale może?
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Może gdzieś z Hona?
Akurat na Honie nie miałem okazji jeszcze być, zawsze coś stanęło w poprzek, albo pogoda albo coś bardziej egzotycznego. Natomiast, myślę, że w tym przypadku Krzemienna będzie zasłaniała ten widok a na zdjęciu jest w pełni widoczna. Twój azymut jest całkiem przyzwoity, gdyż różnica wynosi tylko 6 stopni na +. A odległość już tylko ok 3 km. Tak więc jest bardzo ciepło a nawet gorąco:).