W piątek jest koncert SDMu w Palladium...
Kogoś tam spotkam?;-)
Wersja do druku
W piątek jest koncert SDMu w Palladium...
Kogoś tam spotkam?;-)
Marcin ...nie histeryzuj, może być zielony... :-D 8-).... chociaż jest niewielka szansa, że bez dywanu również przeżyję... ;-) ... a tak poważnie jeśli miałby ktoś ochotę się spotkać to ja chętnie :-)....
To jak? Sobota, 18.00, Babooshka przy Oboźnej? Spróbujemy się naRIMB-ać w stolicy ;)
Mam pytanie do Was-jak jest z parkowaniem w tzw. centrum?
Płaci się coś zapewne, ale czy zawsze, codziennie i w każdej godzinie?
Ewentualnie czy możecie polecić jakiś parking w szeroko rozumianym centrum?2-3 przystanki to nie jest odległość;-)
w centrum się płaci. Strefa jest oznaczona, parkometry są co parę kroków.Płaci się do godz. 18. Póżniej free.Czasem trzeba pokrążyć chwilę , by znależć miejsce.
Dzięki, a w weekend?
bo u nas w weekendy gratis
w weekend też gratis. chyba jest tak w całym kraju.Są też duże parkingi - jeśli idziesz na SDM , to możesz zaparkować pod PKiNem , spory, płatny parking.Ale drożej niż na ulicy.Raczej trudno zaparkować na Marszałkowskiej
Dziękuję;-)
jest też patent, iż można zaparkować w jakimś centrum handlowym.Spore parkingi, darmowe.Ale zależy do KTÓREJ chcesz zabalować !!!:oops:...Ale ja codziennie krążę po centrum-zazwyczaj , dużym terenowym "czołgiem" i nie mam jakiś zbytnich problemów z parkowaniem.