Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie
Proponuję spotkanie w czwartek w godzinach popołudniowych ,w bardzo fajnej knajpce "Winowajca" na Pradze Płn (Ul. Inżynierska 1, http://www.winowajca.org/)
Jako że to dzień wolny od pracy to można się spotkać nawet chwilkę wcześniej np. ok. 16-17 :)
Pozdrawiam i do zobaczyska
Niestety nie będę mógł przyjść ponieważ jestem umówiony z SB na spacer po Kampinosie. A może spotkanie na łonie natury serdecznie zapraszam wszystkich. W planach do przejścia ok 16-19 km.
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek1121
Niestety nie będę mógł przyjść ponieważ jestem umówiony z SB na spacer po Kampinosie. A może spotkanie na łonie natury serdecznie zapraszam wszystkich. W planach do przejścia ok 16-19 km.
ale to spacer mozecie skonczyc wczesniej :) a potem akurat na piwko wpasc.... Mysle ze nie bedziemy siedziec 5 minut.... Juz kilka osob sie zobligowało, że będą :)
Cytat:
Zamieszczone przez
KAHA
Proponuję spotkanie w czwartek w godzinach popołudniowych ,w bardzo fajnej knajpce "Winowajca" na Pradze Płn (Ul. Inżynierska 1,
http://www.winowajca.org/)
Spotkanie odbyło się w gronie kameralnym. Winowajca okazał się co prawda zamknięty, ale klimatycznych miejsc jest jeszcze trochę na Pradze.
Cytat:
Zamieszczone przez
Aleksandra
Spotkanie odbyło się w gronie kameralnym. Winowajca okazał się co prawda zamknięty, ale klimatycznych miejsc jest jeszcze trochę na Pradze.
zgadzam sie w 100% z przedmowca :)
Pewnie posiedzielibysmy dluzej.... ale niestety dzis do pracy niektorzy musieli isc... ehhhh
Ktoś idzie w niedzielę na Nohavicę???
PS-który Decathlon jest najlepszy we Wawce?;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
PS-który Decathlon jest najlepszy we Wawce?;-)
Ten w Markach teraz jest podobno 2x wiekszy niz byl (od wczoraj)... Ale ile w tym prawdy??
Wg mnie to zalezy od ktorej strony bedziesz jechac.... to tam idź gdzie masz blizej... Ja mam blizej do tego w Markach, więc z reguły tam jeżdzę
Dzięki.
10km w tą czy tamtą jest bez znaczenia;-)
W Markach też jest?bo na ich www widnieje jakiś w tamtym rejonie pod hasłem D. OKĘCIE, to ten sam?
Marki by były o tyle super, że tam jest Ikea <serduszko>
potwierdzam- w Markach jest.Ikea obok. Jadąc / chyba/ z Mazur, masz niejako po drodze.Okęcie jest z drugiej strony miasta, chyba że chcesz sobie postać w parogodzinnym , molochowatym koreczku :evil:......
Przed chwilą byłem w Decathlonie został przeniesiony na drugą stronę trasy, przejechać z IKEI można wiaduktem. Jest trochę większy jak w poprzedniej lokalizacji , ale asortyment tak jak w innych sklepach tej firmy.