Odp: Skąd znam ten widoczek ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcin
Zwierzyń
Na pierwszym planie oczywiście Zwierzyń a dalej to już Myczkowce. Gratulacje:).
Cytat:
Zamieszczone przez
zbyszek1509
Na pierwszym planie oczywiście Zwierzyń a dalej to już Myczkowce. Gratulacje:).
No bez przesady z tymi gratulacjami ;), toż to oczywista oczywistość i zagadkę uważałem już za rozwiązaną a teraz poczułem gdzieś tam w środku ukłucie, to chyba moja wk... znaczy zdenerwowana ambicja się odzywa ;):mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
No bez przesady z tymi gratulacjami ;), toż to oczywista oczywistość i zagadkę uważałem już za rozwiązaną a teraz poczułem gdzieś tam w środku ukłucie, to chyba moja wk... znaczy zdenerwowana ambicja się odzywa ;):mrgreen:
- :???:
Masz rację sir Bazylu, zbyt dużo słodkości to może zemdlić:), natomiast ambicja, to bardzo ważna rzecz i trzeba ją pielęgnować aby zbytnio się nie rozbrykała:). Tobie również gratuluję za bardzo logiczne rozumowanie, jednak podstawowe pytanie, to "gdzie wyszedłem?".
Cytat:
Zamieszczone przez
zbyszek1509
[LIST]
...Tobie również gratuluję za bardzo logiczne rozumowanie, jednak podstawowe pytanie, to "gdzie wyszedłem?".
A dziękuję, dziękuję :)
Jak to gdzie - dwanaście minut od ruin schronu bojowego :mrgreen:
Pewnie gdzieś na tych łąkach powyżej, ale nie bądźmy pigularze :wink:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Pewnie gdzieś na tych łąkach powyżej, ale nie bądźmy pigularze :wink:
Dokładnie tak, jak napisałeś:)
Załącznik 33132
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
miałem ochotę odpowiedzieć na najprostszą z najprostszych zagadek... tak o... żeby mieć tylko racje ;-)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcin
miałem ochotę odpowiedzieć na najprostszą z najprostszych zagadek... tak o... żeby mieć tylko racje ;-)
He, he - tak czułem :) A na dziś wygrzebałem taki widok:
Załącznik 33139
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
A na dziś wygrzebałem taki widok:
To zadałeś klina:(. Żadnych punktów orientacyjnych ani charakterystycznych elementów, no może ta polana na górze?. Ale zapytam czy to są okolice Stefkowej?.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
zbyszek1509
To zadałeś klina:(. Żadnych punktów orientacyjnych ani charakterystycznych elementów, no może ta polana na górze?. Ale zapytam czy to są okolice Stefkowej?.
Faktycznie może troszkę za mało widać, więc dodam ujęcie trochę szersze z tym szczytem co wyżej i jeszcze jednym:
Załącznik 33140
Wysokość każdego z tych dwóch szczytów przekracza 1000 metrów n.p.m., nie są więc to okolice Stefkowej.