Ludzie o czym Wy w ogóle mówicie??? :| :| :| Turyści, pseudoturyści...to tylko nic nie znaczące słowa, regułka przypisana jakiejś grupie ludzi, tylko jakiej???
Wersja do druku
Ludzie o czym Wy w ogóle mówicie??? :| :| :| Turyści, pseudoturyści...to tylko nic nie znaczące słowa, regułka przypisana jakiejś grupie ludzi, tylko jakiej???
Cytat:
Zamieszczone przez AngelaB
tere fere kuku
Nie ma to jak manifa. Mało Ci jeszcze tego show medialnego? Jeszcze tu na forum?
Nie wystarczy, że Admin zaznaczył, że forum (gdzie tu logika) jest tyż za?
Może jeszcze powinniśmy wszyscy złożyć deklaracje jak nam to ciężko i w ogólne .. no tego?
Lubisz takie powtórki z historii?
Nie łączę się z Tobą ani innymi w smutku - jak umierał mój ojciec - prawdziwy, namacalny i jedyny - byłem sam. Świat pędził dalej jak express i zmiatał wszystko po drodze - tak jak teraz.
Pilnuj raczej swojej swobody myśli, a głębokie uczucia smutku pozostaw dla najbliższych (obyś nigdy nie musiała tego doznawać)
Pozdrawiam
I cóż tu komentować, a ja myślałem że tam w Bieszczadach obowiązują inne standarty - życzliwość dla każdego kogo się spotka na szlaku, nawet dla tych Twoich "idiotów".Okazuje się że nie wszystkich.Cytat:
Zamieszczone przez Szaszka
No tak mi przykro, ze nie jestem milosierna i nie mam sympatii dla takich idiotów których odgrywaliśmy, którzy w dodatku mają_góry_w_dupie_ale_modnie_jest_je_zaliczyć_w ięc_idą.
Ponieważ jednak ich istnienie jest czysto hipotetyczne, więc chyba możesz darować sobie tą krucjatę, drogi naive....
Szaszka
PS. Pozdrowienia dla Andżeli - nieuszczypliwe. :)
Andzela przepraszam. Nie chciałam być uszczypliwa. To nie chęc zrobienia komuś przykrości. Takie sa Bieszczady i nasz bieszczadzki humor. Takie dowcipy u nas sa na porzadku dziennym. To urok Biesów. Nie takie kawały się robiło. Jeżeli chodzi o życzliwośc to ja zawsze w Biesach spotkacie. Naprawde Cie pozdrawiam. Mam nadzieję, ze spotkamy sie na szlaku.
Zgadzam się w 100%. Wesoło nikomu nie jest, ale "show must go on". Niech każdy przeżywa to sam na swój sposób i nie próbujmy się licytować, kto jest bardziej święty. Myślę, że On też by tego nie chciał.Cytat:
Zamieszczone przez Michał
Dobrze, że są jeszcze ludzie trzeźwo myślący, bo myślałam juz, że cała Polska wpadła w jakiś obłęd. Myślę, ze rozmawianie o górach "w tych dniach" nie jest przestępstwem. A przeżywać mozna w różny sposób. Andżela nie oceniaj nikogo po krótkich wypowiedziach, bo to nie jest w porządku. Może właśnie to jest przeżywanie, skąd możesz wiedzieć, co komu leży na sercy i gra w duszy.Cytat:
Zamieszczone przez MF
Życzę wszystkim turystom, jacy by oni nie byli, żeby widok gór napawał ich czymś wyjątkowym.
Moi Drodzy!
Bardzo przepraszam jeśli kogoś uraziłam. Nie staram się nigdy oceniać ludzi zbyt pochopnie. Lucyno - jeśli to był tylko żart to moja wina że się na żartach nie połapałam.
Wydaje mi się że "ludzie trzeźwo myślący" albo nie chcą się tak naprawdę pogodzić z tak wielką stratą, albo są bez duszy, ale to chyba nie jest możliwe wśród kochających Bieszczady i piszących na tym forum. To chyba dobrze że cały świat wpadł w "jakiś obłęd" bo to jest czasami potrzebne aby zatrzymać trochę ten zwariowany świat. Ale nie jest to miejsce na filozoficzne wywody. Michał napisał że Admin dał już do zrozumienia że ten portal "jest za". Michale - absolutnie nie chciałam urazić twoich uczuć religijnych, mam tylko prośbę do Ciebie, abyś był bardziej pogodny i spojrzał na świat inaczej a nie tylko oczami wiecznego pesymisty. Przecierz nie możesz być aż tak nieczuły na piękno dookoła nas, na wspaniałych ludzi nas otaczjących. Przecież nie wszędzie jest aż tak źle! Uszy do góry! :)
pozdrawiam Was serdecznie
AndżelaB
Witaj Angela
To raczej niemożliwe, bo ich nie posiadam. Dla mnie najważniejszy jest człowiek i przyroda szeroko rozumiana. Niektórzy nazywają to humanizmem.Cytat:
To nie jest pesymizm - Ci, którzy mieli okazję mnie poznać wiedzą, że na forum przyjmuję pewną postawę i to w konkretnym celu. Już dawno temu nauczyłem się, że życie kieruje się swoimi prawami. My nie mamy na to żadnego wpływu - albo postaramy się to zrozumieć i przejść ten etap spokojnie, albo nie i wtedy stajemy się oszołomami i zimnymi kamieniami.Cytat:
Oczywiście, że nie - dostrzegam je, lecz martwi mnie, że tak łatwo można sprzedać siebie za judaszowe pieniążki.Cytat:
Masz rację - nie ten wątek i nie forum powinno zostać wymianą takich poglądów.
Postarajmy się zrozumieć siebie nawzajem, uszanować odmienność, a będzie nam wszystkim lepiej - przyjemniej.
Pozdrawiam wszystkich
Chyba ktoś nie do końca rozumie, o co chodziło "trzeźwo myślącym"... Ale rzeczywiście - nie jest to najlepsze miejsce na tą duskusję.Cytat: