No właśnie. Będę niebawem jechał w Bieszczad. :D Spotkam sie z Jabolem. :D :D :D Albo w te, albo wtewte /ładne słowo :!: / pojadę przez Krosno. Dajcie chłopaki jakiś namiar na bar. :DCytat:
Zamieszczone przez barszczu
Pozdrawiam
Wersja do druku
No właśnie. Będę niebawem jechał w Bieszczad. :D Spotkam sie z Jabolem. :D :D :D Albo w te, albo wtewte /ładne słowo :!: / pojadę przez Krosno. Dajcie chłopaki jakiś namiar na bar. :DCytat:
Pozdrawiam
dzien , godzina .. i czekamy na Ciebie ... malopolska tak ugosci wielkopolske , ze po barze z trzy dni pojedziesz w Bieszczady (jakies 80 km ) czekamy ..Cytat:
Zamieszczone przez bertrand236
Przepraszam bardzo, ale chyba się wam coś wymsnęło spod kontroli. Miało być o żarciu a jest zażarta dyskusja na temat Zosi, czy przypadkiem nie pomyliliście wątków. No proponuję nowy temat "Kto lubi Zosię i czy jest ona ładna?" Rzeczywiście niektórym kompletnie brak poczucia humoru, a może brak czegoś innego :mrgreen:
Nadal uważam, że zupki chinskie są dobre :mrgreen: Nawet dzisiaj zjadłam, bo tak zawzięcie śledziłam dyskusję, że nie miałam czasu gotować :lol:
Drogi "barszczu" Twoje poczucie humoru trąci złośliwością, jak piszesz znasz Martynę i Zosię Samosię więc opisywanie jej jako kogoś o tak dużej wdze to po prostu złośliwość , ciekawe czym Ci się naraziła, zresztą to nie jest waż.ne, widzę jednak że Twoje poczucie humoru też gdzieś znikło. Więc nadal wyobrazaj sobie "mafiozów". Natomiast troszkę uprzejmości do osob które znasz nie zaszkodzi. A co do wystawiania przez okno to szkoda sobie brudzić rączki. A co do zakapiorów bieszczadzkich to duża część margines społeczy. Chociaż zdarzają się wyjątki.
ale szyby musza byc uchylone-zwlaszcza ta od kierowcy... zeby łokietek pokazac... to jest b. modne ;)Cytat:
Zamieszczone przez joorg
żarcie czy zażarta dyskusja to podobne trochy :)Cytat:
Przepraszam bardzo, ale chyba się wam coś wymsnęło spod kontroli. Miało być o żarciu a jest zażarta dyskusja na temat Zosi
tez mi sie tak wydaje... ale jeszcze nie wiem komu i czego :D :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez olka_olka
hmm dziwne wiekszosc odpowiadajacych przyjela to z humorem... ale nie wszyscy... a szkoda.Cytat:
Zamieszczone przez zbyszekj
Ale on pisal tylko o Zosi tylko kots inny zaczął o Martynie... wiec MArtyny w to nie wciagaj :DCytat:
Pozdrawiam SMUTASOW :) i usmiechnijcie sie od czasu do czasu mamy lato tyle slonka wokol
Ps. Swoaj droga to zastanawialismy sie jak ludzie to przyjma i widze ze jednak wiele osob w Panstwie Dunskim.. (a nie to nie ta bajka) ... ma slabe poczucie humoru :)
Teraz będzie szybko, więc czekam na namiar. Nie moge podac dokładnego terminu, bo to nie zależy tylko ode mnie. Za to w sierpniu będę w Bieszczadzie całe 3 tygodnie. Może wtedy...Cytat:
Zamieszczone przez joorg
Pozdrawiam
widzę KAHA, że masz mgliste pojęcie o nowoczesnej motoryzacji :lol: najnowsze modele BMW mają całe drzwi od kierowcy przeszklone! Dlaczego? Oczywiście dlatego żeby pasek od dresów było widać :lol:Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
no właśnie - Viki zaczął pisać, że je zna obie i zamilkł. Może rozdwojenie jaźni mu "puściło", a może rożróżnia dwie osobowości - Martyny i Zosi w jednej osobie? jak się nazywa jak ktoś ma dwie osobowości? :lol:Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
No i nie pisałem, że znam Martynę i Zosię - znam tylko jedną z nich - teraz już nie wiem którą - ale i to znajomość wirtualna. :lol:
znikło? przyczaiło się tylko, natomiast Ty go chyba jednak nie posiadasz :lol:Cytat:
koniecznie przez Krosno, koniecznie!!! bary tu mamy baaardzo przednie, śmiem twierdzic, że dużo lepsze niż w takim rzekomo najpiękniejszym na świecie Sanoku (i znowu się komuś narażę :lol: )Cytat:
O.K.. Nadal czekam na namiar. Może coś polecisz godnego spożycia. Mam na myśli zakąskę, a nie danie główne. Bedę przeciez Karawanem.Cytat:
Pozdrawiam
Z pewną taką niesmiałością :oops: proponuję na tym zakończyć. Naprawdę jest spory problem dla osób przegladających archiwum, kiedy to w danym wątku musza przekopywac się przez dziesiątki postów nie na temat. Proponuje załozyć jakis wątek typu "Pogaduchy" na OffTopic i pisać tam nawet 1000 postów dziennie. Na forum Opinie turystów odpowiedzi powinny byc wyłacznie na temat - z uzwględnieniem, że oczywiście czasem lekko dysk. może od niego odbiec w inna strone, ale nadal trzymac się choć trochę wątku. Forum zbliża się do 20 000 postów i wkrótce cięzko bedzie juz cokolwiek znaleźć. Zatem: Opinie turystów - na temat. Posty nie na temat, będą traktowane zgodnie z regulaminem forum.
p.s - wiem, że jestem wredny :lol:
p.s - Ani Zosia ani Martyna po prostu nie istnieją. Daliście się nabrać - to boty wykorzystujące zmyslny algorytm kontekstowy, dzieki któremu sprytnie dopasowują generowane odpowiedzi do treści wątku (choć czasem sie mylą, bo jeszcze nie do końca nauczyły sie czytać). Osobom którym się wydaje, że je (ją) znają podstawiono naprędce wynajęte licealistki, ktore dorabiają sobie na wakacje. Za tym wszystkim ma sie rozumieć, stoją oczywiście forumowi mafiozi, którzy wyznają zasadę 3xD :destrukcja, destabilizacja, deinformacja ;)
brawo brawo brawo - znalazł się wreszcie odważny, który powiedziałjak jest naprawdę! tym samym temat Zosi - zakapiora mamy rozpracowany!Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
A wracając do tematu:
oczywiście, że polecę: CHIŃSKĄ ZUPKĘ!!! a jako że Joorg lubi pitrasić jak sam wspomniał to obowiązek jej upichcenia przelewam na niego! :lol:Cytat: