Odp: A jednak nowy szlak...
Odświeżam temat, bo ścieżkę podobno otwarto dopiero 28.06.2006. :razz:
Cytat:
Zamieszczone przez wtak
Odświeżam temat, bo ścieżkę podobno otwarto dopiero 28.06.2006. :razz:
Miała chyba być otwarta już 1.05.2006? Jak by nie było to 12.05.2006 już stał słupek końcowy ścieżki. Nie wiem co pomiędzy końcowym słupkiem na granicy a Siankami bo byłem przy "źródłach Sanu" od ukraińskiej strony.
Pozdrawiam
Bartek
Kilka dni temu jak byłem w Mucznym, rozmawialiśmy z miejscowymi, mówili że oddano nowy szlak na Opołonek.
Cytat:
Zamieszczone przez Lech06
Kilka dni temu jak byłem w Mucznym, rozmawialiśmy z miejscowymi, mówili że oddano nowy szlak na Opołonek.
Czy ktoś może tę informację potwierdzić:?: :!: :?: :!:
Cytat:
Zamieszczone przez damian
Czy ktoś może tę informację potwierdzić?
Przedłużona ścieżka "Dolina Górnego Sanu" kończy się teraz przy źródłach Sanu, stoi tam znak z informacją, że wracać trzeba jak się przyszło: przez Sianki do Bukowca. Więc ta ścieżka odpada a trudno się spodziewać, żeby nagle powstał jakiś zupełnie nowy szlak (ścieżka), raczej ktoś pomylił Opołonek ze źródłami Sanu... Coś mi się wydaje, że jak nie było wolno na Opołonek tak nie wolno nadal.
Pozdrawiam
Bartek
Cytat:
Zamieszczone przez bmiller
trudno się spodziewać, żeby nagle powstał jakiś zupełnie nowy szlak (ścieżka), raczej ktoś pomylił Opołonek ze źródłami Sanu... Coś mi się wydaje, że jak nie było wolno na Opołonek tak nie wolno nadal.
Też mnie się tak wydawało..... ale promyk nadziei zabłysł na chwilkę:wink: