Odp: Forumowe naklejki, naszywki, koszulki, itp.
Czegoś tu nie kapuję. Czy MY piszemy na jakimś innym forum(ie) :))? Spotkania KIMB-owe mogą przecież (a nawet powinny, dla podkreślenia miejsca, czasu itp.)) za każdym razem mieć inne logo. Forum ma swoje i my, jako członkowie tegoz forum, powinniśmy je propagować! Ot tyle w tej materii...
Myślę, że jesli Darek nie podejmie decyzji sam, to ekipa nigdy się nie dogada. Poprę ustaloną przez was propozycję, ale udziału w dyskusji nad nią chyba brała więcej nie będę. Gdzie kucharek sześć....
Pytanie zasadnicze..... czy nie powinniśmy zacząć od zapytania Darka o zgodę na wykorzystanie logo forum, zanim zaczęły się te bezowocne dyskucje....? Sama osobiście również przyznaje się do falstartu w dywagacjach.... / padam na kolana i głowa o ziemię :-P/.....
2 załącznik(ów)
A zatem, aby dyskusja była owocna :-), mam propozycję do dyskusji.
Tak to sobie wymysliłem. Ponieważ nie ma jeszcze decyzju gdzie ma się odbyć KIMB to propozycja nie zawiera napisów, tylko samą grafikę.
Hej:)
Marku, ten but przypomina, za przeproszeniem, rozpłatany urynał lecz niechaj będzie:) Środek pusty:P
Na KIMB!,
Derty
Witajcie
Ja bym się pisał na te koszulki, kolor khaki by mi odpowiadał, ale czy gdzieś jest jakiś projekt graficzny koszulki?
Druga sprawa to może ktoś by podał rozmiary koszulek w rozmiarach sklepowych i w cm np xl-110cm xxl-120cm bo niestety można spotkać xl-90 cm jak i 120cm.:evil:
No tak, Andrzej odesłał mnie do tego bezowocnego wątku i faktycznie burza mózgów zatrzymała się bez efektu finalnego. Moim skromnym zdaniem najlepsza byłaby plakietka (podaję przykład pierwszy z brzegu, po w pisaniu w google "plakietka" http://www.plakietki.com.pl/oferta.htm). Rozwodzenie się nad innymi gadżetami nie ma sensu bo rodzi następne problemy np. rozmiary koszulek, czapek. Zatwierdzony na KIMB-ie symbol przesłać do tej firmy dla wyceny. Wybrany na KIMB-ie skarbnik byłby dystrybutorem plakietek (gdy zbierze się z góry określona/opłacalna ilość chętnych). Koszty: plakietka + koszty wysyłki + jakaś dowolna opłata na zbożny cel zapewne byłyby "groszowe". Potraktujcie mój głos w dyskusji jako głos "zielonego forumowicza" ale jednak forumowicza. :)
Pytanko. Gdzie można nabyć forumowe koszulki, plakietki... ?
Przypinki i otwieracze z zeszłych KIMBów u Hero, koszulek forumowych nie ma. Możesz zrobić we własnym zakresie, projekty mam ja.
Dzięki za informację, ale nie znam się na produkcji koszulek z obrazkiem. Jeśli ktoś potrafi wykonać taki nadruk, to chętnie odkupię.
Pozdrawiam !