Odp: Obowiązek zgłaszania wyjazdu w Bieszczady
No to mam nadzieję na małe wspólne chaszczowanie zwieńczone małym pifffkiem ciepłym popołudniem;)
...chyba, że mnie baby moje wyrolują i zarządzą święta gdzie indziej...no ale staram się myśleć pozytywnie;)
Paszczak chyba w okolicy też będzie przebywał..więc drobny zjazd miłosników okolic baligrodzkich można spróbowac zmontować;)
Pozdrawiam:)
Nie daj się wyrolować! A na pewno nie babom! ;)
A w poniedziałek "mokro" pozdrówcie Ewę z Leska :-)
Ja będę z synem na Drodze Krzyżowej w Wielki Piątek.
Wołosate-Tarnica
A ja będę na święta od 10 do 13.04.2009r. z BANDĄ!
Czy ktoś się orientuje czy w okresie świątecznym Zajazd Pod Caryńską będzie czynny?
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Czy ktoś się orientuje czy w okresie świątecznym Zajazd Pod Caryńską będzie czynny?
Na próbę wejścia na stronę zajazdu reaguje antywirus informując o wirusach. Też tak macie ?
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Matylda ! w biznesie się "obracasz" ...i masz wątpliwości ? ,że Zajazd będzie nie czynny, :lol: w takim czasie jak święta.
No, może w niedzielę rano będzie nie czynny, ale potem ...;)
11 maja wczesnym rankiem wsiadam w pociąg do Warszawy, a potem, dzięki uprzejmości Stałego Bywalca w jego osobisty samochód i startujemy w imię Boże w Bieszczad. W Lesku się odłączam, mam zamiar trochę połazikować tak, żeby 15 być W UG.
Potem idę pieszo do Sękowca.Może wraca ktoś w okolicach 25 maja?