Odp: Koszulka forumowa, edycja 2009
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
A Marcowy się na rachmistrza nie nadaje - głosów było 2 x 3 + 1 = 7 ;)
Się chwilowe zawirowanie zrobiło, bo Hero oddał głos na projekty ze schrzanioną numeracją. Mea culpa :oops: Aleśmy już wyjaśnili, że chodziło mu o wzór z cerkwią i wilkiem, więc już jest git.
Co nie zmienia faktu, że - w rzeczy samej - z cyferkami mam problem ;P
Marcowy nie martw sie byles pamietał o mym zamówieniu na sztuki 2 rozmiaru na prv podanego.Reszte błedów mysle ze wybaczymy:-)
Hm...to niechaj i mój głos zaliczą czarnej dwójce (plecakowcy, bez cerkiewnych baniek) choć z baniami też uroczy wzorek...
A i pozostałe niezgorsze.
Zmiany po nocy:
- MKwinto1: 8 głosów (diabel-1410, Hero, Ala, admin, Stały Bywalec, Przewodniczek, jacek72, WUKA) (cerkwie i wilk)
- Henek: 5 głosów (majka777, vm2301, sir_Bazyl, jank, Jaro)
- MKwinto2: 4 głosy (Marcowy, januszcz1, Jabol, paszczak)
- Polej: 1 głos (Pyra.57)
- Recon: 1 głos (mavo)
Jeszcze niecałe 3 dni głosowania!!!
Głosuję na projekt Henka. Projekty 1 i 2 jak to zostało już zauważone są bardzo drobiazgowe, a jedynka to bardziej pielgrzymkowo mi się kojarzy.
Mam już (i dumnie noszę ;) ) koszulkę oraz piersiówkę z logiem Henka.Żeby tylko tą czapkę z daszkiem zamienił na elegancki kapelusz,byłoby extra (Henek,usłysz mnie!!). Głos daję na logo Henkowe.
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Mam już (i dumnie noszę ;) ) koszulkę oraz piersiówkę z logiem Henka.Żeby tylko tą czapkę z daszkiem zamienił na elegancki kapelusz,byłoby extra (Henek,usłysz mnie!!). Głos daję na logo Henkowe.
Też na Henkowe symbole głosuję .
ps.Browarku.... a nawet niech sobie chodzi z "gołą głową" ,albo chusteczkę zawiąże w "cztery rogi"(już Go widzę tak) hhah:-D i nie musi kapelusza mieć;)
Browar napisał
Cytat:
...Żeby tylko tą czapkę z daszkiem zamienił na elegancki kapelusz,byłoby extra ...
Jeśli pozwolisz skopiować swój kapelusz to załatwione, zamienimy go zamiast czapeczki.
Cytat:
Zamieszczone przez
Henek
Browar napisał
Jeśli pozwolisz skopiować swój kapelusz to załatwione, zamienimy go zamiast czapeczki.
Jasne że pozwalam (nawet nalegam ;) ),tylko skąd chcesz kopiować? Aaa,przecież masz zdjęcia,he he.