Odp: Koszulki forumowe - edycja druga
Kochani,
do końca tygodnia czekam jeszcze na sugestie i pomysły dotyczące wariacji wzorów , później otworzę nowy wątek, w którym przedstawię wybrane przez was wzory i napiszę, co dalej należy zrobić, aby złożyć zamówienie.
Czekam zatem na sugestie!
P.
Każde piękno jest piękniejsze, gdy możemy się nim dzielić z kimś bliskim, dlatego pytam; czemu Aniou jest SAM? Marzy mi się taki Drugi A., taki rozleniwiony, kontemplujący te góry, pagóry...Może wtedy ..(jak to było z tą równowagą obrazu Piskal?, jakichś trudnych słów używałeś)...ten Aniou nie będzie trąbił na smutek, tylko na radość...jak ich będzie dwóch, dwoje...A jakbyś gdzieś tam znalazł miejsce dla tyci, tyci pacyfici, to normalnie w moim starym oku łza by się zakręciła...a jak powiesz, że zbyt dużo namaziane być nie może, to Ci odpowiem, że wierzę w dobre górskie duchy i w dobrych ludzi, że jakoś rozwiążą ten problem...
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzikie Dzieci
Każde piękno jest piękniejsze, gdy możemy się nim dzielić z kimś bliskim, dlatego pytam; czemu Aniou jest SAM? Marzy mi się taki Drugi A., taki rozleniwiony, kontemplujący te góry, pagóry...Może wtedy ..(jak to było z tą równowagą obrazu Piskal?, jakichś trudnych słów używałeś)...ten Aniou nie będzie trąbił na smutek, tylko na radość...jak ich będzie dwóch, dwoje...A jakbyś gdzieś tam znalazł miejsce dla tyci, tyci pacyfici, to normalnie w moim starym oku łza by się zakręciła...a jak powiesz, że zbyt dużo namaziane być nie może, to Ci odpowiem, że wierzę w dobre górskie duchy i w dobrych ludzi, że jakoś rozwiążą ten problem...
Chodzi Ci o małą pacyfkę?
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzikie Dzieci
ten Aniou nie będzie trąbił na smutek, tylko na radość...
No proszę, nie tylko ja widze trąbkę:mrgreen:.
Piskal za dużo tego dobrego!;)
Bo ja chcę kwiatek, misia i te podwójne anioły.
O jaaaa
to ja poproszę taką jak ta powyżej, ale zamiast drugiego anioła to tą cerkiew, ale napisy takie i tyle właśnie
śliczne!!!
edit
i uśmiechnięte słonko jak u Joorga;-))))
i będzie mniodzio;-)
:-D też piszę się na cerkiew
1 załącznik(ów)
A może by tak trochę oszczędniej z tymi symbolami?
Załącznik 21687
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
No no ta opcja do mnie przemówiła....
Widzę że większość chciałaby mieć Bitwę pod Grunwaldem na koszulce.
Ale czy większość ma rację ?
tak a propos
anioł walący z gwinta ..... w ogóle mnie nie przekonuje
i co z tego ?
Jeśli taka będzie wola - niech zostanie logo forumowym.
ps. a wówczas ja złożę bieszczadzki klub AA