Odp: X KIMB - rozkład jazdy
Dyktatorze Marcowy, proszę o poprawienie postu i umieszczenie informacji o początku Obrad Głównych o godz. 18.30. To z uwagi na napięty program i ew, spóźnialskich. Wcześniej chyba nie ma sensu, bo każdy będzie chyba chciał gdzieś się wybrać a potem przygotować się do KIMBu.
Ja bym nie przesadzał z tym przyspieszaniem... Rok temu startowaliśmy później, bo o 19.30, ale i tak sporo osób się spóźniło ze względu na powroty z sobotnich wypraw. Punktów programu jest w tym roku niby więcej, ale większość z nich potrwa pewnie kilka-kilkanaście minut, więc część (powiedzmy) oficjalna nie będzie trwała godzinami. Co sądzą pozostali KIMB-owicze? :-)
19.00 jest w sam raz, może niech każdy ma DOSŁOWNE swoje 5 minut, bez przesady, nie rozgadujmy się, tylko działajmy!!
Pół godziny w jedną czy drugą nie ma pewnie znaczenia. Ważne żeby ustalić jednoznacznie i potem tego się trzymać. 19 jest ok. można tak zaplanować wędrówki by wrócić na tę godzinę, punkty obrad nie wyglądają na czasochłonne, a i tak zapewne najciekawsze będą wieczorno/nocne Forumowiczów rozmowy/śpiewanki :) Ja tam jadę, żeby Was poznać ;-)
Dobra. Zostaje 19 i nie wracajmy do tego. Najwyżej przesuniemy nieco w czasie wspólną fotografię. Amen.
Byłam, rozwiesiłam plakaty, rozpowiedziałam, akcja z bardzo pozytywnym nastawieniem została przyjęta, mam nadzieję że nakrętek będzie tyle, ze nie zabiorę się w swój samochodzik :)
Wszystkim którzy nie znależli jeszcze noclegu na KIMB wyślę na priv numer telefonu do kwatery dośc bliskiej-kwatera niesamowicie czysta,gospodarz zasadniczy ale do rany przyłóż-oczywiście jeśli ktoś uzna to za reklamę proszę o usunięcie posta
W I poście aktualizacja danych cateringowych. Ponadto wiadomo, że będzie rzutnik do laptopa.
Przy okazji - w sobotę KIMB-ową rano zapraszamy na spacer po okolicach Łopienki. W programie odwiedziny cerkwi oraz kapliczek: na Hyrczy i Szczęśliwych Powrotów. Możliwe lajtowe chaszczowanie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Ponadto wiadomo, że będzie rzutnik do laptopa.
Marcowy, możesz uściślić ten rzutnik? Czy to będzie jakiś miejscowy? Bo ja kiedyś zadeklarowałem, że przywiozę, ale jeśli potrzeby nie ma to pakować nie będę.
Pytanie na wyrost mam, czy jeśli będzie dużo nakrętek - zakładają że będzie nas ok. 50 osób i każdy przywiezie ok. 1 kg to będzie już bardzo dużo - to ktoś mi pomoże dostarczyć je w okolice Sandomierza/ Tarnobrzega?